Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a z 1980?
Wątek: a z 1980?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-23, 20:23   #1128
wilcza jagoda
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
nic nie mów u mnie identyko: pryszcze na gębie i cellutis na d.. a na pocieszenie godzinę temu zeżarłam tortillę z kurczaka..
To się ciesz, że ten cellulit masz tylko na d..., bo mnie się jakoś rozpełza po ciele... Na szczęście mój mąż albo już niedowidzi albo jest genialnym aktorem, bo jakby tego nie zauważa... Co oczywiscie, nie zmienia faktu, że wygląda to fatalnie...

A tak w ogóle, to dziękuje Ci bardzo, bo jak przeczytałam o tej tortilli, to zaczęło mnie ssać w żołądku... i teraz będę myślała cały wieczór, co by tu zjeść

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
oj moje kochane
ja na pocieszenie powiem, że mi z wiosną zawsze pryszcze wychodziły, wiec nie jesteście osamotnione, a teraz dodatkowo z racji szalejacych hormonów wyrzuciły się na plecach i dekolcie i tak raz mniej reaz wiecej
tylko na pocieszcenie nie moge browca lub winka śmignąć ,`ale jak już bede mogła, to sie pewnie małym jasnym upije

wszystko się ustabilizuje i bedziemy piękne - mówię Wam !!!!!!!!!!!!
Dekold i plecy, to u mnie norma... Tylko, że prawda jest taka, że ja tam ciągle dziubię paznokciami... I potem wygladam...

A pocieszę Cię jeszcze, że przez większość ciąży miałam taką "kaszkę" na czole...

Masz może jakieś dokładne dane, co do tego, kiedy to wszystko się ustabilizuje i kiedy ja w końcu będę piekna?

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując