2004-01-06, 13:04
|
|
Zadomowienie
|
Re: Sucha skóra/twarz,włosy/
Co prawda nie znam sie na tym problemie, ale włączam swój głos z jednego powodu: najlepszy przyjaciel mojego chłopaka ma suchą, łuszczącą się skórę (do tego stopnia, że wciąż w okolicy brwi i uszu ma drobniutkie, złuszczone fragmenty naskórka). Też był u dermatologa, i nic to nie dało. Otóż, zastanawialiśmy się ostatnio, czy by mu nie kupić Nanobase, Yamanouchi. Ten krem jest własnie reklamowany, widziałam go też na KW. I teraz pytanie: czy któraś z Was zetknęła się z tym problemem, i owym preparatem? Czy rzeczywiście pomógł? Przyłączam się do pytania Ali .
ps byłam bliska zakupu Nanobase, Yamanouchi w ciemno, ale mój miś, patrząc na ich reklamę (w ostatnim Twoim Stylu) wykrzyknął przerażony: co oni tu pokazują (reklama polega na zestwieniu zdjęcia kremu, liścia i obwodu scalonego - że niby technika w służbie nauki, natura itp), takie układy produkowano w latach 70tych, staroć kompletny, otwarte bla, 16 wejśc bla, heheh. Dużo z tego nie zrozumiałam, poza tym, że obwód na zdjęciu przez swoje zaawansowanie wiekowe (nie technologiczne ) wywołał u mojego chłopa lawinę śmiechu i dobry powód do naśmiewania się z kosmetyków z resztą jego kumpli, oraz dał zupełnie nieazmierzony efekt skojarzenia kremu z przestarzałą technologią .
|
|
|