2006-01-23, 23:53
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ZAKTUALIZOWANY WĄTEK, częste dokładki!!! ==>zapraszam<==
Spodnie eleganckie na kant z slicznymi wzorkami co widac na zdjeciach. Rozmiarowo 38. Dokladniejzse wymiary dla zainteresowanych. Wymiana wizazowa, jednak troche zgrublam i sa na mnie za male. Na osobe wyzsza. Stan bardzo dobry.
WYMIARY
Długość: 110cm
Długość wewn: 86cm
Pas: 36cm
Biodra 49cm
Stan: 28cm
Koszula na osobe o rozm. 36/38. Cudownie dopasowana,eksponujaca kobiece wdzieki. Stan idealny. Kupiona jakis czas temu na allegro, jednak jak dla mnie troche za mala w biuscie.
Bluzeczka z długim rękawkiem, zapinana na guziczki z kołnierzykiem Niestety brakuje pierwszego i ostatniego guziczka... nie przeszkadza to jednak w noszeniu,ja chodzilam bez nich.... jednak mozna odciac guziczki z rekawkow, i tam wstawic inne... Bluzeczka z Morgana... okreslilabym rozmiarowo na S/M. Jednak podaje dokaldne wymiarki:
Długość 54cm
Długość od pachy: 32cm
Szerokość u dołu: 46cm
Szerokość w piersiach: 43cm
Długość rękawa: 53cm
Długość rękawa od pachy: 41cm
Szerokość rękawa u dołu: 11cm
Kupiona dwa lata temu,chodzona nawet czesto, ok 15 razy... stan jednak dobry,za wyjatkiem tych guziczkow...
Czapeczka z Reportera kupiona pod koniec sierpnia, zalozona dwa razy, chyba to jednak nie moj styl... namowiona do zakupy przez bylego jakby nie bylo stan bardzo dobry
|
|
|