Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękniejsza i szczęśliwsza na wakacje! :) Kto ze mną ? :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-25, 22:53   #1
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Piękniejsza i szczęśliwsza na wakacje! :) Kto ze mną ? :D

Witam,
mam na imię Karolina, mam 20 lat Nie umiem pisać o sobie, więc przejdę do rzeczy

Chcę zabrać się za siebie, w sumie to trochę już zaczęłam, ale chcę to usystematyzować i dokładnie ułożyć sobie plan No i liczę na to, że ktoś się przyłączy. Oczywiście nasze priorytety mogą być inne ważne by się wspierać

Ważę 60 kg, przy wzroście 165 cm. Dla mnie to za dużo, źle się czuję z tym jak jest, więc chciałabym trochę schudnąć Ale zależy mi też na tym, żeby moje ciało lepiej wyglądało – było bardziej opalone, jędrne, a przez to piękniejsze

A więc u mnie wygląda to tak:
I. Waga:
1. Ograniczyć ziemniaki, makaron pszenny, pieczywo białe – zamiast tego makaron pełnoziarnisty, pieczywo też takie
2. Zamiast cukru – fruktoza, bo słodzik niezdrowy
3. Zamiast batonów, cukierków, ptasich mleczek i wszystkiego słodkiego co kocham – owoce, które też kocham
4. Zamiast chipsów, paluszków itp. – warzywka, bo czerwona papryka jest bardzo smaczna
5. Zamiast coli, soki owocowe bez cukru i woda mineralna
6. Zamiast produktów z „normalną” zawartością tłuszczu – te, które mają ich obniżoną ilość.
7. Inwestuję w produkt Linea dziewczyny na wizażu chwaliły więc i ja spróbuję

II. Ćwiczenia:
1. brzuszki – na dobry początek codziennie co najmniej 100
2. skakanka
3. skrętoskłony – to na boczki, których nie cierpię…
4. rower - co najmniej 2 razy w tygodniu po godzince

a do tego jeszcze postaram się zadbać o:

III. Twarz:
1. regularny peeling – co 3 dni, nie ważne czy to niedziela, kiedy mam wolne i mam czas, czy środa, kiedy dzień jest zawalony masą rzeczy do zrobienia… Dla siebie muszę mieć czas!
2. dokładnie to samo tyczy się maseczek – regularność ponad wszystko!
3. krem na buźkę codziennie rano i wieczorem – przyznaję się, że do tej pory nie nakładałam go rano, uważałam to za zbyteczne…

IV. Ciałko:
1. peeling – co 3 dni, tak samo jak twarzyczka
2. balsamik ujędrniający na noc
3. kremik na stópki co noc, żeby były mięciutkie i nawilżone
4. solarium – póki co, żeby ciałko było trochę bardziej opalone, a jak tylko przyjedzie prawdziwe słonko, lecę na balkon się opalać naturalnie

Na razie tyle jak coś jeszcze mi się przypomni to będę dopisywać No i oczywiście w miarę możliwości, będę opisywać tutaj jak mi idzie.

Wypisywałam tylko te rzeczy, które chcę dodać do swych przyzwyczajeń Reszta wydaje mi się dobra

Czekam na wizażanki, które chcą się przyłączyć

Edytowane przez Karolcia2401
Czas edycji: 2009-04-26 o 08:41
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując