Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-26, 15:00   #4057
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez anbar77 Pokaż wiadomość
Dawidkowi wyszły kolejne dwa zęby na dole i w sumie mamy już sześć,na szczęście obyło się bez problemów i gdyby nie codzienne szorowanko buzi pewnie nawet bym nie zauważyła
Kurcze ten czas tak szybko leci,a ja 13 maja wracam do pracy i wcale mi się to nie podoba , bo u mnie ciągle zwolnienia no i pewnie mnie to też dosięgnieGdyby nie kasa to pewnie poszłabym na wychowawczy,a tak

Wow 6 zebow A u nas jeszcze ani jednego nie widac

Anbar77 jesli boisz sie zwolnienia, to mozesz zlozyc pracodawcy wniosek o zmniejszenie etatu np. do 7/8 i przez 1 rok nie bedzie mogl Cie zwolnic Takie jest nowe prawo- poczytaj o tym na necie

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

Mój tż mnie dzisiaj zaskoczył. Pozytywnie oczywiście. Najpierw spałam do 9, bo on wstał wczesniej i się Martusią zajął, więc wyspałam sie za wszystkie czasy (karmienie było o 5). Potem poszłam pod prysznic, a śniadanko czeka na stole. Normalnie tak mnie zaskoczył jak nigdy. Nie wiem co mu sie stało

Lisey - ja zamierzam spac przy rozszczelnionym oknie, na razie w ciągu dnia mam porozszczelniane a młoda lata w body z kr. rękawkiem i w spodenkach ze skarpetkami. Powolutku przestaję ją przegrzewac. A w lecie to bedziemy pewni siedziec przy zamkniętych oknach bo ja mieszkam w starym budownictwie i latem jest u nas chłodno dopóki się okien nie otwiera

anbar77- tyle ząbków, u nas nawet jednego nie widac......

My jeszcze nie bawimy się nóżkami, ale może niedługo...

mamusie, życzę miłego dzionka i udanych spacerków
To Ci mezus zrobil niespodzianke Ale tez sadze jak Xandra, ze nic za darmo i pewnie zaraz sie okaze z jakiego to powodu

U nas tez okna pootwierane cale dnie, ale w nocy zamykamy, bo jeszcze chlodno a gosciu sie skopuje w nocy

w dzien normalnie biegamy w body z krotkim rekawkiem i najczesciej spiochami. A jak bardzo cieplo to w samym bodziaku i skarpetkach

Wojtek tez jeszcze nie odkryl, ze moze sie nozkami pobawic Ale przyjdzie czas i na niego

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
dzieki scorpionec za zainteresowanie, ale neta to nie bylo w polsce. tepsa mnie tak ziyrytowala ze powiedzialam sobie ze nie bede siedziec godzinami przed kompem zeby cos przeczytac

wrocilysmy wczoraj z poslki, w domu bajzel na kolkach, ogarnelam kuchnie i zrobilam pranie, teraz pewnie musze zrobic reszte. bo moj konkubent zamiast wstawic pralke poszedl i kupil sobie czyste gacie rece opadly. tlumaczyl sie ze nadgodziny bral i nie mial czasu

polska piekna, polka zadowolona. jeszcze wczoraj zdazylam kupic wozek dla malej, taka spacerowke, bo ten moj poprzedni to ciezki i wielki, dobry dla noworodka, ale mloda juz nie potrzebuje takiej karocy. wiec jeszcze ebay mnie czeka dzis

nam idzie sluchajcie 5 zebow. dwa trzonowe, dwie jednynki i jedna dwojka. szalenstwo. lekarka nie chciala wierzyc, a mloda zeby bylo smieszniej smieje sie caly dzien. czasem ma napady placzu 10sekundowego
w ogole zasypia w ciagu 10 sekund, je lyzeczka, i najlepsze odkryla wczoraj - lezac na brzuchu podciaga kolana pod brzuszek, podpiera sie czolek i sunie do przodu... ale np jeszcze nie ma chwytnych raczek, sama flaszke nie trzyma, czasem tylko
siedziec sama potrafi, ale nie dlugo, stac by chciala caly czas

ide sobie zrobic kawy, musze popatrzec w lodowke, bo pewnie tam przeterminowanych rzeczy masa

milo byc nazad z wami dziewuszki
No witamy, witamy. Zagon konkubenta do pomocy

Fajnie to musi wygladac jak Polka sunie Juz sie nie moge doczekac kiedy Wojtek bedzie tak pelzal Az zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez LadyM Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj wybyitnie zły dzień, wszystko mnie denerwuje, nie mam cierpliwości i najchętniej położyłabym się do łóżka, zakryła kołdrą i przewegetowała do jutra
Trzymaj sie kochana Mnie zawsze czekolada poprawia humor Czasami trzeba zjesc tone, ale dziala
skylie jest offline Zgłoś do moderatora