Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-28, 14:20   #3669
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II

Cytat:
Napisane przez cathy Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny, w takim razie wezmę się za to zestawienie, choć przyznaję, że z zupelnie jasnych i chłodnych odcieni u mnie pustki Mam w domu 27 odcieni, ale większość z ciepłych i średnich.
Dominkab- dzięki za propozycję, ale nie chciałabym Cię narażać na koszty wysyłki, choć przyznam, iż takie próbki sprawiłyby, że zestawienie byłoby bardziej kompletne. Więc może prześlę Ci po prostu za wysyłkę, a w zamian zrobiłabyś odsypki (dosłownie po łebku od szpilki proszku na swatche)? No i zalezy, jakie masz odcienie Bo te średnie i ciepłe mam wszystkie Dzisiaj własnie znalazłam swój idealny odcień na lato - Golden Medium z Olive. Piękny jest
Dużej części, która mi nie pasowała już się pozbyłam. Jak wrócę z pracy to prześlę Ci listę tego co mam (chociaż za dużo to tego nie będzie). Myślę, że się jeszcze parę osób chętnych znajdzie do uzupełnienia materiałów.

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora