2009-04-28, 14:20
|
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Cytat:
Napisane przez cathy
dzięki dziewczyny, w takim razie wezmę się za to zestawienie, choć przyznaję, że z zupelnie jasnych i chłodnych odcieni u mnie pustki  Mam w domu 27 odcieni, ale większość z ciepłych i średnich.
Dominkab- dzięki za propozycję, ale nie chciałabym Cię narażać na koszty wysyłki, choć przyznam, iż takie próbki sprawiłyby, że zestawienie byłoby bardziej kompletne. Więc może prześlę Ci po prostu za wysyłkę, a w zamian zrobiłabyś odsypki (dosłownie po łebku od szpilki proszku na swatche)? No i zalezy, jakie masz odcienie  Bo te średnie i ciepłe mam wszystkie  Dzisiaj własnie znalazłam swój idealny odcień na lato - Golden Medium z Olive. Piękny jest 
|
Dużej części, która mi nie pasowała już się pozbyłam. Jak wrócę z pracy to prześlę Ci listę tego co mam (chociaż za dużo to tego nie będzie). Myślę, że się jeszcze parę osób chętnych znajdzie do uzupełnienia materiałów.
Moment Uchwycony
|
|
|