2009-04-28, 18:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Uprzejmie proszę o analizę tej odżywki. Szukam czegoś co pomoże w lecie uniknąc efektu matowych i wyblakłych włosów. Zależy mi też żeby nie obciążał. czy w połączeniu ze zwykłą odżywką, której skład został oceniony raczej pozytywnie, pomoże?
(skład skopiowałam z kwc i mam nadzieję że jest dobrze przepisany bo aktualnie kosmetyku nie mam w domu i nie moge sprawdzic )
Nivea Hair Care, Brilliant Brown, Balsam z filtrem UV bez spłukiwania 'Olśniewający brąz'
Skład: Aqua, C12-13 Alkyl Lactate, Polyquaternium-37, Aesculus Hippocastanum, Theobroma Cacao, Panthenol, Oryzanol, Benzophenone-4, Polyquaternium-4, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Laureth-4, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Mica, PPG-1 Trideceth-6, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, C10-12 Alkane/Cycloalkane, Glycerin, Sorbitan Oleate, Sodium Citrate, Lactic Acid, Glucose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Alumina, Triethanolamine, Sodium Benzoate, DMDM Hydantoin, Parfum, CI 77491, CI 77499, CI 77891
|
|
|