Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-28, 20:22   #2169
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- czesc II

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość

Ledwo zyje. Mam wypasione cisnienie 75/50.
Ratuje sie od rana kawa, pije jak smok, celowo przesalam jedzenie i ...
Biegalam tez dzisiaj godzine. Lodowaty prysznic wzielam. Nie wiem co jeszcze moge zrobic.
Ide chyba jutro do lekarza ()
Witaj w klubiem, Magda!

Bez kubla bardzo mocnej kawy nie zaczne dnia.
Nigdy nie przekroczylam magicznego 100/70, norma u mnie jest 90/65.
Choc przyznaje, ze Twoje 75/50 jest niepojojace.
Idz do lekarza koniecznie.

Trafilas, Magda to jazda konna.

Cytat:
Napisane przez kokakola Pokaż wiadomość

Dorotko-Coco, to musi być pyszna sałata (tylko bez boczku w mojej wersji , napewno wypróbuję W zasadzie planuję od jakiegoś czasu nawiedzić Rukolę
Warto. Maja swietne salaty, bardzo fantazyjne.
Polecam Rukole w Gdansku, na ta w Sopocie najezona jestem, po niemilym incydencie.
Kola, a bylas u Wlochow w Sopocie? Tesoro sie nazywa ( przy rondzie Bitwy pod Plowcami )
Kucharza Wlosi, co zreszta czesto slychac, bo z kuchni dobiegaja ich spiewy
Wnetrze takie sobie, choc ja to lubie w tej restauracji akurat, papierowe obrusy, gwar ( jak to u Wlochow).
Polecam przstawki, spagetti Alio Olio, w piatki maja swieze owoce morza (doskonale kalmary oraz mule), ponoc dobre sa tez pizze ( ja nie lubie, ale moj Mily owszem i poleca )

Zazdrosze Ci, kurza twarz Barcelony, nigdy nie bylam.
I zabrzmialo tak romatycznie - pakuje sie na randke z chlpakiem, w Barcelonie, o polnocy...

edit - Aaaa, zapomnialam napisac... Fenris, dziara jest oszalamiajaca.
Przyznaje, ze nie zrobilabym sobie takiej nigdy, ale ilekroc widze wytatuowane kobiety, to wydaja mi sie one miec jakas tajemnice i zadzior i strasznie mnie swierzbi, zeby pogadac i poznac taka wydziergana...

Edytowane przez Dorota-Coco
Czas edycji: 2009-04-28 o 20:49
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora