Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-29, 13:56   #1043
diya1983
Zadomowienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez martak110 Pokaż wiadomość
Witam! Od jakiegoś czasu czytam ten wątek i postanowiłam sie dołączyć.
Ja tez kupiłam na allegro!! bez mierzenia, suknia przyszła piękna i za taką cene ze odrazu wliczałam koszty małej przerobki na miejscu u krawcowej. Suknia jest idealna,jedyne co musze zrobic to popuscić ją po bokach troszeczke bo jest zapinana na zamek a nie na wiazanie gorsetowe i nie mogłabym za duzo zjeść .
Jedno co ci mohe doradzic to wymierz sie dobrze z gory na dol i z dolu do gory w zdłoż i wszeż i jezeli bedzie ok to ją kupuj!

a jaka??? pozwol ocenic

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kasiamaja zdecydowanie radzę przymierzyć. Ja zrobiłam jedną próbę, zamówiłam suknie z allegro, przyszła paczka, przymierzyłam i się załamałam! Odesłałam ją szybciej niż ją dostałam, a sukienkę kupiłam w salonie...
az tak tragicznie bylo???

Cytat:
Napisane przez Kasiamaja Pokaż wiadomość
Witaj Narazie wstępnie zarezerwowana sale i świadkow i tyle ,ale to jeszcze 5 miesiecy

Hej tylko ta suknia jest szyta na miare wiec mysle ,że jak sie dobrze pomierze to jakos wyjdzie

Dzieki za miłe powitanie Tej sukni jeszcze nie ma ona bedzie szyta dla mnei na miare i bede musiala się cała dokladnie wymierzyc ,ale i tak się boje ,że moze cos nie wyjsc

Dzieki za miłe przyjęcie Suknia bedzie szyta na miare więc może jednak baaardzo mi się podoba..

Dxiewczyny ile placicie za wesele bo mi wychodzi 140 zl od osoby za 2 dni więc wydaje mi się ,że dość tanio jednak nie jestem pewna co do tej restauracji hmmm Wstepnie jest juz zarezerwowana ,ale w weekend bede przegladac menu i te wszystkie inne rzeczy dlatego moge jeszcze zrezygnować ,ale nic lepszego nie widze. I jescze jedno pytanko Do dziewczyn ,ktore nie beda miały welonu ,jaki inny dodatek by był w miare ok?

O to sukienka
niezwykle szykowna, nie w moim stylu ale bardzo mi sie podoba
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora