2009-04-29, 16:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
hello, zadko odwiedzam wizaz ostatnio to napisze zbiorczo bez cytowan, mam nadzieje ze bedzie to czytelne 
po1. Agatko spoznione zyczenia urodzinowe 100lat 100lat zdrowiamilosciszczesciapi eniedzy itd. 
po2. plywok, to ty chyba szukalas taniego grilla? i znalazlas gdzies?bo ja na jutro potrzebuje takiego wlasnie co jest tani i przetrwa dwie imprezy moze inne wizazanki gdzies ostatnio widzialy? jakas stacja benzynowa, biedrona, tesco?cokolwiek?
po3. co do Mroza i millionow monet - tak lamerskiej piosenki dawno nie widzialam, ogladam/slucham to na youtubie zeby sie posmiac taki nasz polski dżastin timberlejk a to ze we wro byl teledysk krecony to mnie juz rozlozylo na lopatki! kocham Mroza! 
po4. ooo jakie lumpki? ja osttanio bylam w koli na 2 zlote i wyrwalam dwa smieszne ciuchy - rozowy kombinezon w ktorym wygladam jak teletubis buahahaha msial byc moj i taka jeansowa spodnice zapinana jak trencz z poduchami na ramionach, no hit lat 80/90 poprostu 
po5. co do placow dzialajacych w niedziele, wydaje mi sie ze beda dzialac normalnie, ja sie wybieram wlasnie 3 maja Pod Mlyn bo poszukuje bicykla- holendra
|
|