Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - do profesjonalistek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-25, 11:00   #1
dominika 84
Raczkowanie

Exclamation

do profesjonalistek :)

witam drogie dziewczyny!
juz od dluzszego czasu sledze tematy ,ktore poruszacie i musze przyzanc ze nie raz mi pomoglyscie!moze i tym dzieki swojemu doswiadczeniu mi pomozecie!....jestem sluchaczka 3 semestru studium kosmetycznego,2 miesiace temu skonczylam 20 h kurs przedluzania paznoki metoda zelowa!szczeze musze przyznac,iz pani ktora go prowadzila nie wywarla na mnie najlepszego wrazenia!kurs byl prowadzony haotycznie w atmosferze nadwyczajnego rozluznienia.chcialabym zaczac cwiczyc w domku,jednak boje sie ze nie podolam.tak wiem trening czyni mistrza.zadaje sobie sprawe ze na samym poczatku bedzie to praca po kosztach,ktora pozwoli mi dojsc do wprawy a nie koniecznie sie wzbogacic,jednak mimo wsyztko trudno mi uwierzyc w sama siebie.Chcialabym abyscie ustosunkowaly sie do moich obaw,moze wy mi powiecie o swoich poczatkach,podstawowych zasadach o ktorych powinnam wiedziec(nie chodzi mi o to jak po kroku robic paznokcie,ale o najwazniejszych rzeczach o ktorych nie powinnam zapomniec a nie koniecznie mowia o nich na kursach np.kontakcie z klietka,ewentualnym zachowaniu przy reklamacji itd.).chcialabym znac rowniez wasze zdanie na temat robienia paznokci w domu.jak zapatruja sie na to klietki?czy lubia byc przyjmowan w domach u sowich manikiurzystek,czy nie wola tej calej otoczki zwiazanej z gabinetem kosmetycznym?Zapewne wiekszosc z was zajmuje sie przedluzaniem paznokci zawodowo,dlatego chcialabym abyscie poradzily mi jak prawdziwe profesjonalistki,ktore maja spora wiedze na ten temat: jakiej firmy sprze kupowac na sam poczatek,co wypadaloby miec procz takich podstawowych rzeczy jak:lampa,tipsy,zele,gilo tyna,odtluszcacze,pluyny do przemywania itd.?29.01 zamierzam wybrac sie do hali orbita we wroclawiu na targi i tam poczynic odpowiednie zakupy,myslicie ze zakups sprzetu na akich targach jest dobrym pomyslem? ohhh to chyba wszytko co chciaolam powiedziec,troche sie tego nazbieralo!mam nadzieje ze zadna z was nie przysnela w trakcie czytania mojego monologu!pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc
dominika 84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując