Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-30, 14:22   #4114
Salomea1
Zadomowienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
xandra my uzywamy pampkow od poczatku teraz juz 4+ i maja gumki w pasie po bokach (wszystkie rozmiary maja) jeszcze nie spotkalam sie zeby nie bylo... uzywamy active baby
Xandra - my tak samo. Jeszcze żadna paczka nie była bez gumek. Na opakowaniu trzeba sprawdzac czy są strech czy nie. I ja tylko pampków używam, nie ma odparzeń,a happy czy huggiey są w tej samej cenie to nawet nie próbowałam. Co do chusteczek to mi tylko pampersy odpowiadają , zwykłe zielone. Dzidziuś, rossman, dada i kilka innych albo nie potrafiły poradzic sobie z kupą, albo zostawioały cos na dupce,że potem się krem wałkował. Ale każdej pasuje coś innego.

Scorpionec - a dlaczego dostałyście mleczko? Coś jest nie tak czy poprostu od cycka odstawiasz??
9700 - to Ty silna kobieta jestes. Pewnie juz figura po porodzie dawno odzyskana, a nie jak u mnie +5 kg

A ja dzisaij poznałam mamusię na spacerku. Ma rocznego synka i mieszka na moim osiedlu.Fajnie, w końcu będe miała do kogo się odezwac.
Salomea1 jest offline Zgłoś do moderatora