Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-01, 19:05   #1176
Niezmienna
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6

Cytat:
Napisane przez Kiti Pokaż wiadomość
Ja już się wyleczyłam można powiedzieć z ex TŻ,ale zaglądam tu ,bo było to największe negatywne przezycie w moim życiu i jestem z wami,trzymam za was kciuki

a dzisiaj w sumie uświadomiłam sobie jedną rzecz,niedługo za pare dni będzie pierwsza rocznica naszego rozstania.To już okrągły rok.Już nie tęsknie,nie rozpaczam,nie płaczę za nim,odbudowuję swoje życie krok po kroczku ,ale jest taka dziwna rzecz-dotarło do mnie,że w ciągu tego roku nie było ani dnia,żebym o nim nie pomyślała .Te myśli były różne,bardziej i mniej intensywne ,przybierały różne odcienie ,ale codziennie były -teraz to już suche wsponmnienia ,nie są już tak żywe jak kiedyś ,ale kurcze że nie było ani jednego dnia

Kiti jak czytam Twoje posty mam wrazenie ,ze jesteś do mnie podobna,lub ja do CiebieNie wiem czy to dobrze czy źle ,ale wiem ze u mnie bedzie chyba tak samo.Minąl miesiąc, a ja nadal myśle o nim codzień,i kazdej nocy śni mi sie...
Możesz mi napisać jak długo byłaś ze swoim byłym?
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora