2009-05-02, 17:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Lele no to szykuje sie imprezka widze
Ja to w najblizszym czasie jade z TŻtem do jego siostrzenicy na komunie :P
|
hehe, komunia to dosc malo fajne rodzinne swieto, najmniej je lubie. jakos tak. ale milo, ze jestes zaproszona an taka mala rodzinna imprezke z rodziny Tz. a u mnie imprezka szykuje sie swietna. lubie wesela. a w tym roku jeszcze mamy jedno- u Tz 
Cytat:
Napisane przez zetka89
ale super pogoda dzisiaj 
chociaż mógłby wiatr lekko wiać ;P
|
u mnie troszeczke czasem wieje cieply wiaterek. opalam sie 3 godiznki anwet- raczej czytalam ksiazke na lezaku w storju kompielowym i teraz wygladam jak debilka bo sie mocno opalilam, ale nie tam gdzie mialam okulary 
Cytat:
Napisane przez ville
lele, zazdroszczę wesela. Chciałabym gdzieś iść i chyba dlatego, że chcę się ładnie ubrać, uczesać, umalować i założyć wysokie obcasy. Po prostu mam taką potrzebę, a nie widzi mi się zakładanie eleganckiej sukienki do sklepu  I co najbardziej denerwujące: nie cierpię, gdy dostaję zaproszenie z osobą towarzyszącą i oczywiście każdy już oczy otwiera, kogo sobie wykombinuję. Nikt nie rozumie, że uwielbiam być sama, uwielbiam bawić się sama. Ale z drugiej strony bardzo nie lubię, gdy dostaję zaproszenie bez osoby towarzyszącej, bo albo jestem za młoda (no tak, otoczka młodszej córki) albo wiadomo, że przyjdę sama.
|
jednoosobowe zaproszenia sa faktycznie takie dziwne. dobrze, ze my z Tz dostajemy teraz podwojne i nawet okreslone, ze z ta druga osoba. ale pamietam, ze srednio fajnie sie czulam majac 16 lat i dostajac zaproszenie z rodzicami - i tak temtejszego chlopaka bym pewnie nie wziela na slub, ale sam fakt. z drugiej strony nie dziwie sie organizatorom wesela, bo to kosztuje. przykladowo u nas wynosi samo wesele bez porpawin 500 zl od pary no i wiadomo dzieci, wiec to kwota mala nie jest by ktos przychodzil z osoba towarzyszczaca na sile. pedziemy mieli 3 osoby bez pary ( nie sa stale sparowane i beda same) i jest to 3 facetow 
Cytat:
Napisane przez e_myszka
eee ale tu spokojnie 
ucze się bo nic innego mi nie zostało bo nie mam gdzie i z kim wyjść, szkoda 
|
ja wlasnie etz zaraz zaierzam, bo sie nie wyrobie, ale tak mi sie nie chce. zrobilam sobie, rodzicom i sasiadce orzezwiajace biale wino z sokiem i sie ludze, ze mi pomoze w nauce ;P
|
|
|