Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-02, 17:05   #2009
lele
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Lele no to szykuje sie imprezka widze
Ja to w najblizszym czasie jade z TŻtem do jego siostrzenicy na komunie :P
hehe, komunia to dosc malo fajne rodzinne swieto, najmniej je lubie. jakos tak. ale milo, ze jestes zaproszona an taka mala rodzinna imprezke z rodziny Tz. a u mnie imprezka szykuje sie swietna. lubie wesela. a w tym roku jeszcze mamy jedno- u Tz

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
ale super pogoda dzisiaj
chociaż mógłby wiatr lekko wiać ;P
u mnie troszeczke czasem wieje cieply wiaterek. opalam sie 3 godiznki anwet- raczej czytalam ksiazke na lezaku w storju kompielowym i teraz wygladam jak debilka bo sie mocno opalilam, ale nie tam gdzie mialam okulary

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
lele, zazdroszczę wesela. Chciałabym gdzieś iść i chyba dlatego, że chcę się ładnie ubrać, uczesać, umalować i założyć wysokie obcasy. Po prostu mam taką potrzebę, a nie widzi mi się zakładanie eleganckiej sukienki do sklepu I co najbardziej denerwujące: nie cierpię, gdy dostaję zaproszenie z osobą towarzyszącą i oczywiście każdy już oczy otwiera, kogo sobie wykombinuję. Nikt nie rozumie, że uwielbiam być sama, uwielbiam bawić się sama. Ale z drugiej strony bardzo nie lubię, gdy dostaję zaproszenie bez osoby towarzyszącej, bo albo jestem za młoda (no tak, otoczka młodszej córki) albo wiadomo, że przyjdę sama.
jednoosobowe zaproszenia sa faktycznie takie dziwne. dobrze, ze my z Tz dostajemy teraz podwojne i nawet okreslone, ze z ta druga osoba. ale pamietam, ze srednio fajnie sie czulam majac 16 lat i dostajac zaproszenie z rodzicami - i tak temtejszego chlopaka bym pewnie nie wziela na slub, ale sam fakt. z drugiej strony nie dziwie sie organizatorom wesela, bo to kosztuje. przykladowo u nas wynosi samo wesele bez porpawin 500 zl od pary no i wiadomo dzieci, wiec to kwota mala nie jest by ktos przychodzil z osoba towarzyszczaca na sile. pedziemy mieli 3 osoby bez pary ( nie sa stale sparowane i beda same) i jest to 3 facetow
Cytat:
Napisane przez e_myszka Pokaż wiadomość
eee ale tu spokojnie
ucze się bo nic innego mi nie zostało bo nie mam gdzie i z kim wyjść, szkoda
ja wlasnie etz zaraz zaierzam, bo sie nie wyrobie, ale tak mi sie nie chce. zrobilam sobie, rodzicom i sasiadce orzezwiajace biale wino z sokiem i sie ludze, ze mi pomoze w nauce ;P
lele jest offline Zgłoś do moderatora