Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-03, 13:08   #836
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Dzień dobry Niedzielnie ...ale tu cichutko dzisiaj...

Ja już wczoraj nie miałam siły wpaść, ale grill super Rybka, kurczaczek i kiełbaski a do tego Mama zrobiła pyszną sałatkę...i cola A najważniejsze...miły, spokojny, relaksujacy dzień na działeczce...

Katarzynko co do sałatki to wiem, że za późno ale może na nastepny raz się przyda...Mama wczoraj zrobiła pycha......więc:

Pomidorki i cebulkę pokroić...dodać makaron z zupek chińskich...dosypać ten proszek z zupek (pomidorowy) i majonez...zostawić na jakiś czas by sie przegryzło i by się makaron miękki zrobił...wczoraj pierwszy raz jadłam i jest pycha

Tż wczoraj wieczorem wrócił...dokumenty znalazł jakiś koleś...w knajpie gdzie miał imprezę pożegnalną...okazało się że to jakiś klient poprzedniej firmy Tżeta i ma je przywieźć jutro do biura...

A dzisiaj od samego rana sprzątanie i dalsze rozpakowywanie...tylko Tż mnie zdenerwował...zjadł śniadanie i siedzi...bo stwierdził że niedziela jest do odpoczywania ehhh ale byłam zła...ja tu sprzątam a on "odpoczywa" przed tv...powiedziałam co o tym myślę...i teraz sprząta

Miłej niedzieli Brzusie

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-05-03 o 13:10
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora