Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nierówne piersi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-03, 14:02   #23
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Nierówne piersi

Cytat:
Napisane przez butterfly24 Pokaż wiadomość
ja tez mam nierowne piersi i dla mnie to duzy problem, zawsze mialam ale kieds to byla roznica pol rozmiaru, w wieku 19 lat zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, po 3 latach przestalam brac i roznica sie powiekszyla, obecnie lewa piers to dobre b a prawa sredne a. mialam chlopaka przez 5 lat i on to w pelni akceptowal, mowil ze musi sie mniejsza opiekowac itp, pomimo tego ze czulam ze jemu to nie przeszkadza mnie zawsze to dolowalo, ciagle przekladanie wkladek, w lewej zero w prawej dwie a roznice i tak widac, usztywniane stroje itp teraz boje sie ze jak poznam kogos nowego to strasznie bede bala sie przed nim rozebrac, bo tak to kamufluje ze wyglada dobrze ale jak zdejmie stanik... mam blok maxymalny z tego powodu.
chcialabym zrobic operacje tak za rok bo wtedy bede miala pieniazki ale nawet nie wiem czy tak mozna tzn czy nie bedzie roznicy w jedrnoscib gdy beda wkladki silikonowe roznej wielkpsci.... la mnie to mega kompleks pomimo tegfo ze generalnie jestem atrakcyjna kobieta....
1. Wejdź koniecznie na wątek o prawidłowych rozmiarach staników, bo już z tego co piszesz ("średnie a", "dobre b") wnioskuję, że nosisz zły rozmiar (nie ma żadnych "dużych" i "małych" a, czy b jeśli chodzi o tą samą osobę - jeśli miseczka różni się od siebie o 2-3 cm, to jest to już całkiem inny rozmiar).

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post12132993

2. Dużo kobiet to ma - sprawę załatwiają wkładki do staników. Ale najczęściej wystarczy dobry stanik i różnica nie jest wcale widoczna.
3. Żadna operacja nie zastąpi Ci akceptacji siebie. A jak zrobisz operację i będziesz nosiła d***ty rozmiarowo stanik, to efekty nie będą fajne.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując