Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-03, 14:07   #2170
fliegus07
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosöw-czescIII wätek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Zeila Pokaż wiadomość
Ja mam właśnie pytanie do osób, które mają włosy przedłużone metodą clip in/clip on. Naoglądałam się tych aukcji na allegro i chciałabym teraz te zachwyty na aukcjach skonfrontować z rzeczywistością. Czy naprawdę łatwo jest założyć samemu, czy tam z pomocą siostry lub koleżanki ? Czy są wygodne w noszeniu ? Czy wygląda to w miarę naturalnie ? Może któraś dziewczyna ma swoje zdjęcia przed i po ?
Interesuje mnie ta metoda, bo te moje włosy coś wolno rosną, a wolałabym coś mniej inwazyjnego od np. keratyny
wiec co do opinii ze sie zsowają.. ja tez ma cienkiego włosa i siedzi mocno .. bardzo mocno zamawiałam te włosy ..
http://allegro.pl/item557609838_clip..._tasmie_1.html

wg sie nie błyszcza jak sztuczne bardzo naturalne w dotyku etc.. ja tam wole zAkładac co rano i sciagac co wieczor i miec je na b długi okres czasu niz walnac raz i sciagac po 2 miesiacach w dodatku wygladaja jeszcze ardzije mniej naturalnie gniotą w głowe etc (bo tez miałam) i moge swobodnie zapuszczac to jest najwazniejsze w clip in.. ja nic nie lakieruje i nie tapiruje przyczepian 2 tasmy na tył głowy.. na samym dole i po bokach (bo normalnie sa 3 albo 4 tasmy na tył) i wtedy spokojnie gora zasłania klipsy... co do wiatru etc.. to napewnoi clipsy widac mniej niz ringi czy zgrzewy jak wiatr zawieje bo zakrywa je tasma.. ja akurat mamczarna i czarne spody wiec trzeba sie mocno wpatrzyc zeby zobaczyc x] jak dla mnie jedyne wyjscie bo po innych metodach włosy wyrywały mi sie z cebulkami zaraz przy złączeniu (zgrzewach czy ringach) a co do zdjecia co ktos tam chciał:

fliegus07 jest offline Zgłoś do moderatora