Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-03, 21:25   #2012
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a w ogóle to tesciowa się dowiedziała przypadkiem że bank w którym miała odłożone pieniądze na dwa wesela zamknęli 3 miesiące temu- znaczy się oddział chyba... to nie mają oni obowiązku poinformowac o tym klientów??????? dziwne...
Ja też tak kiedyś miałam w PKO. Zamknęli placówkę i nie poinformowali, a Ja tam konto zakładałam i kartę tam odbierałam, więc byłam "ich" klientem i czułam się zignorowana jak zamknęli bez informacji. Ale poszłam do innego, który był blisko i mi powiedzieli, że należę do ich oddziału, a tamto to była placówka też z tego oddziału, a oddziału nie zlikwidwoali a tylko jedną z placówek, więc nie było potrzeby mnie specjalnie informować, bo mój oddział istnieje nadal. Może to gdzie Twoja teściowa chodziła, to też nie był oddział, a tylko jakiś pododdział/placówka?

A propos cięcia kosztów, to Ja jak się ostatnio wzięłam za moją listę gości, to ją skróciłam o 30 osób minumim 5.400 oszczędności. Wcześniej, to niby zapraszałam naprawdę tylko tych co już muszę, bo bliska rodzina i utrzymujemy kontakt i takie tam, ale jak się okazało, że będę miała dużo mniej kasy niż myślałam, to nagle jakoś tak dużo łatwiej się powykreślało niektórych. No ale co było zrobić...
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora