2009-05-03, 21:25
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Napisane przez tancerka212
a w ogóle to tesciowa się dowiedziała przypadkiem że bank w którym miała odłożone pieniądze na dwa wesela zamknęli 3 miesiące temu- znaczy się oddział chyba... to nie mają oni obowiązku poinformowac o tym klientów??????? dziwne...
|
Ja też tak kiedyś miałam w PKO. Zamknęli placówkę i nie poinformowali, a Ja tam konto zakładałam i kartę tam odbierałam, więc byłam "ich" klientem i czułam się zignorowana jak zamknęli bez informacji. Ale poszłam do innego, który był blisko i mi powiedzieli, że należę do ich oddziału, a tamto to była placówka też z tego oddziału, a oddziału nie zlikwidwoali a tylko jedną z placówek, więc nie było potrzeby mnie specjalnie informować, bo mój oddział istnieje nadal. Może to gdzie Twoja teściowa chodziła, to też nie był oddział, a tylko jakiś pododdział/placówka?
A propos cięcia kosztów, to Ja jak się ostatnio wzięłam za moją listę gości, to ją skróciłam o 30 osób   minumim 5.400 oszczędności. Wcześniej, to niby zapraszałam naprawdę tylko tych co już muszę, bo bliska rodzina i utrzymujemy kontakt i takie tam, ale jak się okazało, że będę miała dużo mniej kasy niż myślałam, to nagle jakoś tak dużo łatwiej się powykreślało niektórych. No ale co było zrobić...
|
|
|