|
Zakorzenienie
|
Dot.: zakupy na Coastal Scents
Cytat:
Napisane przez coldold
|
Właśnie był u mnie listonosz, powiedział, że ma list z opłatą celną 57.50zł. To musi być nasze zamówienie, pobiegałam po sąsiadach i zebrałam kasę ok. 12:00 listonosz ma wracać.
Dziś niestety nie wyślę paczek, bo po prostu już nie mam kasy.
Fraise, zamówiłaś tylko guard-a, więc może chcesz zwykłą kopertę? Nic nie powinno się stać, ale to Ty decyduj. Pozostałym dziewczynom, kupię koperty bąbelkowe, to chyba oczywiste, co nie?
Na każdą wydaną złotówkę przypada 0.2 zł. (0.192 zł.) vat-u. Potem obliczę bez zaokrąglania i zobaczę czy będzie ok.
Wszystkim wysyłam polecone priorytety, chyba, że ktoś chce inaczej to powiedzcie.
Evelinko, podaj mi swój numer konta, przeleję Ci Twoją nadwyżkę. Dokładne rozliczenie podam jak będę miała paczkę i będę pewna, że to ta właściwa 
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------
Dziewczyny, wszystko jest super zapakowane, w idealnym stanie. Jestem przeszczęśliwa, dali gratisowa próbkę cienia Blue Diamonds, kto jest zainteresowany proszę pisać, ja rezygnuję.
Jestem tak radosna, że dałam listonoszowi 2.50 napiwku, za to, że do mnie wrócił 
Dodatkowo, przyszła mi przesyłka z EDM i Lumiere z samplami
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
Edytowane przez coldold
Czas edycji: 2009-05-04 o 17:13
|