Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samoopalacze.. proszem ładnie o szybką pomoc...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-02-11, 11:45   #1
aggie
BAN stały

GG do aggie

Samoopalacze.. proszem ładnie o szybką pomoc...

No tak Aggie sobie w porę i w czas przypomniała !!!
W sobotę mam studniówkę... i dziś mnei oświeciło, że ja nei mam absolutnie żadnego doświadczenia z samoopalaczami !! A chcę mieć ładną, opaloną skórę.. albo przynajmniej taką złocistą.... Ok. Nie mam bardzo jasnej karnacji ani też ciemnej Jestem blondynką, ale opalenizna (naturalna ma się rozumieć ) trzyma mi się długo... i podczas gdy moje koleżanki są bledziutki, ja mam wciąż ciemniejszą cerę niż one Czyli raczej jest to taka średnia tonacja.....
No i tak... Nie wiem nic o samoopalaczach, nigdy się nimi bliżej nie interesowałam.. bo nie czułam takiej potrzeby
Także nie mam żadnego doświadczenia.. kompletnie zielona
Dlatego chciałabym się zwrócić do Was o pomoc...
Po 1.. czy warto ? I czy nie za późno już ?? (dziś środa.. do soboty...) Jaki samoopalacz wybrać? Jak go nakładać ?? Kiedy ?? Żeby nie pozostawil żadnych plam, bo co ja wtedy zrobię ;( Nie wiem czy to mit, czy fakt, ale słyszałam, że lepiej po nałożeniu samoopalacza się nie myć, bo może spowodować wystąpienie plam.. jak ja mam się nie myć ?????

Błagam, pomóżcie dziś bym go nawet jeszcze kupiła.. aha Zależy mi na dekolcie, plecach, rękach i buzki reszty nie muszem

Z góry dziękuję
aggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując