Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-06, 13:43   #689
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

chyba zbyt się wszystkie nakecamy
To co napisałaś w ostatnim poście Gosia to czysta prawda
ja np. pisząc o balecie nie mam na myśli baletu dla dorosłych tylko coś bardziej w stylu rytmiki dla dzieci w przedszkolu, u Izy w tym przypadku to jest pewnie bardziej odgrywnie ról niż samo zrozumienie baletu jako baletu.
Myślę, ze każda z nas ma świadomość, ze w przypadku małego dziecko to jest tak jak napisałaś, i same to mamy na co dzien, np. jak ja coś robię w kuchni mala przychodzi do mnie z krzesełkiem i mi "pomaga" i masę pytań zadaje, więc pewnie w sposób instynktowny my maluchom to wszystko pokazujemy, chyba przynajmniej mi się tak zdaje po przeczytaniu Twojego posta
a propo dzieci w wieku naszych pociech moja kolezanka swoja małą uczy już alfabetu, bo będzie miała tyły jak pójdzie do przedszkola natomiast jej bratowa swojego 3 latka już nauczyła alfabetu, bo przeciez jak pojdzie do pierwszej klasy to nie nadąży za nauczycielką z nauką
a my prowdzimy dyskusję na temat zajęć z zabaw bo chyba takie mamy na myśli, a zobaczcie jak inni rodzice podchodzą do tematu

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Monka ja miałam na myśli naukę jak w szkole jako obowiązki na które maja czas
a zabawki sprzątać itp. to należy chyba teraz uczyc bo pźniej może być ciężko

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

A jeszcze co do Twojej listy Gosiu to moja Iza fikołki robi już dawno i nie powiem abym z tego była tak zadowolona wiadomo boję się że zrobi sobie krzywdę
a puzzle?
Iza układa drewniane, jak byłyśmy w tamtym roku w szpitalu to kupiłam aby zając czymś czas po za książkami zabawkami itd. teraz układa je już sama
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując