Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzydkie, sztuczne zdjęcia z PLENERU
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-07, 10:11   #151
VilaVanila
Przyczajenie

Dot.: Brzydkie, sztuczne zdjęcia z PLENERU

Cytat:
Napisane przez lulina Pokaż wiadomość
no włąśnie o Zupie czekoladowej od kilku osób słyszłam, ale często dość skrajne opinie . W każdym razie najwięcej osób poleca ich i Lidkę. Szkoda, ze nie mają strony, bo od "słyszałam" zdjeć jakich robią nie zobaczę
Ja miałam zdjęcia z ZC i jestem bardzo zadowolona. Ze zdjęć. Nie wiem, jakie to skrajne opinie słyszałaś, bo ja mam parę minusów dot. współpracy ze Sławkiem, ale w jednym przypadku po trosze my zawiniliśmy.

Dopiero 2 dni przed ślubem udało nam się skontaktować z fotografem, już byłam w panice, bo telefonu nie odbierał, studio zlikwidowane, strona zamknięta i pal licho zaliczkę, jakby nas olał, to gdzie ja 2 dni przed ślubem fotografa znajdę Wyobraźcie sobie, jaki to stres

Na szczęście sprawa się wyjaśniła.
Drugi minus za fakt, że nie wywiązał się do końca z umowy i naszą winą jest, że dostał pieniądze już po odbiorze płyt i albumu.
Wisi nam jeszcze zdjęcie portretowe na płótnie, od 3 miesięcy nie można się dodzwonić i już zapewne go nie dostaniemy.

Moim zdaniem zdjęcia robi naprawdę ładne, tylko jest to osoba, z którą trzeba po macoszemu.

A, i powiem Wam, dlaczego nie zdecydowaliśmy się na Lidkę:

FATALNY RETUSZ.

Przykładem są choćby zdjęcia na stronie, gdzie są tak poprzerabiane, że suknia dosłownie jarzy się bielą. Dla mnie takie szaleństwo z efektami to tylko zakrywanie braku umiejętności. Dobry fotograf nie musi pomagać sobie efektami.

Ja osobiście mam uraz do Lidki. Zrobiłam sobie tam kiedyś zdjęcie do jakichś papierów (dość ważnych), jedno od razu oddałam, a później kilka dni zastanawiałam się, co jest z tym zdjęciem nie tak. Otóż dostałam bonus do retuszu, całkowicie zmieniono mi nos ( z kartofelka na wąziutki nosek)

Lidka jak dla mnie odpada.

Edytowane przez VilaVanila
Czas edycji: 2009-05-07 o 10:16
VilaVanila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując