Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-08, 09:59   #689
margolcia1006
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
mniaam, mam fete moze zrobie sobie z pomidorkami na kolacje, bo teraz byl podwieczorek, ale ja bede gruba

ja tez chce soczku z kiszonej kapustki, nawet nie wiecie jak mi brakuje takich polskich smakow

ja znalazlam cos takiego https://mamotoja.pl/mamo_to_ja_niemo...ul,1947,0.html

artykulu w gazecie nie moge znalesc, bo gdzie mi wszystkie M jak mama wsiakly, mam nadzieje, ze TZ nie wyrzucil, jak wyrzucil to spi dzisiaj na strychu na sianie.

Ja sama, TZ na piwku z kumplami co prawda jakies 300m od domu, ale poniewaz pala papierosy to wole w domku posiedziec.
Teskni mi sie za piwkiem, ehh...
Mi też

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
wiem, że nie to samo ale raz na jakiś czas możesz napić się coś na styl Karmi ja ostatnio kupiłam Karmi kawowe i nawet nie jest takie złe.
Fretkę miałam przez 3 dni, bo siostra męża wyjechała i faktycznie śmierdzi nie mało
ale tako fajne zwierzątko
nie lubię karmi ale ostatnio w carrefur znalazłam piwo jabłkowe bezalkoholowe w samku bardzo podobne do redds'a tylko cena zabójcza.... 3,9 zł za 0,3l ale od czasu do czasu będę je kupować

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Zajrzalam do innych mamusiek i ... sie usmialam
Nie wiem czy tak sobie wolno kopiowac czyjes posty, ale najwyzej mnie zbanuja

Ostrzezenie specjalne-opis przebiegu cesarki
Dziewczyny o slabych nerwach prosze nie zagladac
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Czekamy na Was dziewczyny!!!!

Wklejam link do opisu mojego porodu...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=1837

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość
Buciki dla maleństwa od babci
Słodziutkie Tylko tak się zastanawiam czy takie buciki są potrzebne małemu dziecku? Czy nie wygodniesze są po prostu grubsze skarpetki?

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Oj, ja się Tobie nie dziwię. Za takim piwem, jakie jest w Belgii to i ja tęsknię... W maju ma przyjechać ciocia męża z Belgii i na pewno przywiezie piwo i sery pleśniowe - wszystko dla mnie zakazane, a ja to uwielbiam...

Karmi nie lubię. Wolę Reds'a, ale też pić tego nie mogę

A ja wygrałam wczoraj sukienkę, o której w środę pisałam. Za śmieszne pieniądze - 47 zł, gdy takie w sklepie kosztować potrafią nawet 120 zł. Cygańska, ale na lato w sam raz
Super sukieneczka! Uwieliam takie żywe kolory zwłaszcza na lato!

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
ojej!!! Jakie śliczne!!! I już niedługo (czas do porodu szybko zleci) będziesz mogła założyć je swojej kruszynce.

Malin podoba mi się sukieneczka.

My dziś wstałyśmy o 8:30, mała w mocy dała koncert, nie mogła spać, obie jesteśmy dziś padnięte, ale może to wszystko przez pogodę - niskie ciśnienie, nic nie chce się robić, a jutro mamy wizytę u ginka i kolejne USG- w końcu! Jakoś ten miesiąc oczekiwania na wizytę zleciał mi bardzo wolno. W niedzielę znów wyjeżdżamy na lubelszczyznę, tym razem na 4 tygodnie
No to powodzenia na jutrzejszej wizycie A ja już we wtorek będę podglądać moją kruszynkę Ostatnie usg miałam 11 marca Pewnie od tego czasu sporo podrosła

Klaudiaa
ładny pokoik! a jak zrobiliście tą falę?

Nika bardzo fajne ciuszki, takie w moim stylu

Edytowane przez margolcia1006
Czas edycji: 2009-05-08 o 10:04
margolcia1006 jest offline Zgłoś do moderatora