2009-05-08, 09:59
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
Napisane przez zartownis
 mniaam, mam fete moze zrobie sobie z pomidorkami na kolacje, bo teraz byl podwieczorek  , ale ja bede gruba
 ja tez chce soczku z kiszonej kapustki, nawet nie wiecie jak mi brakuje takich polskich smakow
ja znalazlam cos takiego https://mamotoja.pl/mamo_to_ja_niemo...ul,1947,0.html
artykulu w gazecie nie moge znalesc, bo gdzie mi wszystkie M jak mama wsiakly  , mam nadzieje, ze TZ nie wyrzucil  , jak wyrzucil to spi dzisiaj na strychu na sianie  .
Ja sama, TZ na piwku z kumplami co prawda jakies 300m od domu, ale poniewaz pala papierosy to wole w domku posiedziec  .
Teskni mi sie za piwkiem, ehh...
|
Mi też
Cytat:
Napisane przez sweetpinky
wiem, że nie to samo ale raz na jakiś czas możesz napić się coś na styl Karmi ja ostatnio kupiłam Karmi kawowe i nawet nie jest takie złe.
Fretkę miałam przez 3 dni, bo siostra męża wyjechała i faktycznie śmierdzi nie mało 
ale tako fajne zwierzątko 
|
nie lubię karmi ale ostatnio w carrefur znalazłam piwo jabłkowe bezalkoholowe w samku bardzo podobne do redds'a tylko cena zabójcza.... 3,9 zł za 0,3l ale od czasu do czasu będę je kupować
Cytat:
Napisane przez zartownis
Zajrzalam do innych mamusiek i ... sie usmialam 
Nie wiem czy tak sobie wolno kopiowac czyjes posty, ale najwyzej mnie zbanuja
Ostrzezenie specjalne-opis przebiegu cesarki
Dziewczyny o slabych nerwach prosze nie zagladac
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Czekamy na Was dziewczyny!!!!
Wklejam link do opisu mojego porodu...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=1837
Napisane przez 19martusia86
Buciki dla maleństwa od babci 
|
Słodziutkie Tylko tak się zastanawiam czy takie buciki są potrzebne małemu dziecku? Czy nie wygodniesze są po prostu grubsze skarpetki? 
Cytat:
Napisane przez malin30
Oj, ja się Tobie nie dziwię. Za takim piwem, jakie jest w Belgii to i ja tęsknię... W maju ma przyjechać ciocia męża z Belgii i na pewno przywiezie piwo i sery pleśniowe - wszystko dla mnie zakazane, a ja to uwielbiam...
Karmi nie lubię. Wolę Reds'a, ale też pić tego nie mogę
A ja wygrałam wczoraj sukienkę, o której w środę pisałam. Za śmieszne pieniądze - 47 zł, gdy takie w sklepie kosztować potrafią nawet 120 zł. Cygańska, ale na lato w sam raz 
|
Super sukieneczka! Uwieliam takie żywe kolory zwłaszcza na lato!
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1
ojej!!! Jakie śliczne!!! I już niedługo (czas do porodu szybko zleci) będziesz mogła założyć je swojej kruszynce.
Malin podoba mi się sukieneczka.
My dziś wstałyśmy o 8:30, mała w mocy dała koncert, nie mogła spać, obie jesteśmy dziś padnięte, ale może to wszystko przez pogodę - niskie ciśnienie, nic nie chce się robić, a jutro mamy wizytę u ginka i kolejne USG- w końcu! Jakoś ten miesiąc oczekiwania na wizytę zleciał mi bardzo wolno. W niedzielę znów wyjeżdżamy na lubelszczyznę, tym razem na 4 tygodnie 
|
No to powodzenia na jutrzejszej wizycie A ja już we wtorek będę podglądać moją kruszynkę Ostatnie usg miałam 11 marca Pewnie od tego czasu sporo podrosła
Klaudiaa ładny pokoik! a jak zrobiliście tą falę?
Nika bardzo fajne ciuszki, takie w moim stylu
Czas edycji: 2009-05-08 o 10:04
|
|
|