Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-08, 11:15   #649
ira21
Zadomowienie

Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja

Cytat:
Napisane przez BRAXA Pokaż wiadomość
Mój tz kupił sobie telewizor taki wypas że az prosiło sie o "n" ale musialm przystac na to bo kupił za wygrana w totka 5 strzelił ale na drugi dzien to jeszcze kino domowe dokupil tej samej wartosci
Na a traz musze za Wierkiem gonic zeby głosników nie uszkodził

Od tygonia maltretuje sasiadów piosenkami z rock your baby przez te głosniki bo Oliwier lubi jak głosno leci
Dzisiaj tz troche pózniej do pracy szedł i stwierdził że zwariowalam od 7 tak puszczać muzyke

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Pewnie jak wyjmiesz a on zapyta czy to nowe to powiesz że stare tylko nie chodziłas w tym

zawsze tak mówie,terebek nie rozróżnia a do butów zawsze sie przyczepi,chyba wystawie je razem z adidasami co teraz piorą sie na balkon i wieczorem powiem mu żeby zabrał na noc do domu bo już pewnie wyschły,ciekawe czy sie skapnie,w sumie są to czarne balerinki a ja mam ich multum także szanse że zauważy sa bliskie zeru

piatka w totka super sprawa....ja pamietam zebrałam chyba z 20 świstków totolotkowych co leżały pół roku w domu chyba i zaniosłam na BP żeby mi sprawdzili no i uzbierało sie 380zł,ale byłam szczęśliwa

Uzębienie

Edytowane przez ira21
Czas edycji: 2009-05-08 o 11:18
ira21 jest offline Zgłoś do moderatora