Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-08, 15:14   #17
Kasiamaja
Zadomowienie

GG do Kasiamaja
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Kobietki wszystko jest ok prawda Elsi?
ja jak zwykle robię za dużo zamieszania wokół siebie
To dobrze ,że oki bo wiesz kociulku ,że Cie kochamy

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Ja na razie znikam, ale to dlatego, że jeden chłopak obejrzał się, że za tydzień ma maturę z rosyjskiego, a przedmiot ten oststni raz miał w gimnazjum No niestety dużo mnie pracy czeka. Siedzę i przygotowuję mu co tylko się da.
To 3mam kciuki ,żeby Ci się jak najlepiej udało i żebyś szybko do nas wrócila

Cytat:
Napisane przez pappaya Pokaż wiadomość
Kasiu, dobra robota ale mam nadzieje ze sie wyspałaś?
Dziękuje Co do wyspania to powiedzmy ,ale Maja się zlitowała i do 10 spałysmy ,a o 11 zeszłyśmy z łóżka
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Witam mamusie w nowej odsłonie
Kasiu, wszystko super, ale się musiałaś napracować.

Ja jestem w trakcie sprzątania, bo teściowa dziś przychodzi , jeszcze chcę sernik zrobić i trochę pracowity dzień się szykuje, muszę się wyrobić przed spacerem o 12.
..
To miłego sprzątamoa dobrze ,że do mnie teściowa nie przyjezdza hihi Ciesze sie ,że Wam się podoba

Cytat:
Napisane przez kasienka1977 Pokaż wiadomość
Łukasz urodził się 22 stycznia o godzinie 15.00 i ważył 4000g i miał 60 cm długości
Jejku jak ja go wydusiłam
Nazwa watku bardzo mi się podoba, zwłaszcza to sezon drugi jaka odmiana po tych wszystkich częściach. Gratuluję inwencji
Już jest na liście Co do nazwy watku to chciałam dodać coś zabawnego ,a zarazem zabardzo nie modyfikować nazwy
A swoją droga to duuży chłopczyk był 13 cm dłuższy od mojej Majki ciekawe jakby razem wygladali
Cytat:
Napisane przez midey Pokaż wiadomość
lol ale wydarzenie przespalam w nocy
Gratulejszyn

Cytat:
melduje sie w kazdym razie a watku
jesli chodzi o nieodzywajace sie mamusie to jestesm za, usunac
zrobione chyba ,że jeszcze kogoś ciachnąć

Cytat:
Kasiu, moze to chwilowe ze nie mozecie sie dogadac z Patrykiem, facet tez na swoj sposob przezywa slub i mam nadzieje ze to zwiazane jest wlasnie z tym
Też mi się tak wydaje ,że go stres dopadł i się głowi skąd tu wziąść tyle kasy

Cytat:
Kasiu ale Majeczka slicznie wyglada jak cwiczy, w ogole potu na niej nie widac albo ja mam tak kiepska konndycje ze jak pocwiczylam na silowni to od razu 7 poty mnie dopadaly no i jakie slodziutkie minki zrobila, az wierzyc sie nie chce ze taka Lobuziara z Niej
Dziękuje w imieniu Majki Co do wyglądu to tak ona jak aniołek ,ale szkoda ,że charakterek rogaty postaram się porobic jej fotki jak się złości to dopiero zobaczycie ...:P
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Kasienka 60cm
KasiaMaja dopisz Kasienke do listy
Zrobione

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A wiecie, jak byliśmy na spacerku, kupiłam Stasiowi soczek ze słomką i pije normalnie no to przejdziemy na bidonik
No super ,widzisz dzieci najłatwiej się ucza pic ze słomki przy tych soczkach

U nas gorącooo uff ,a Maja ma jeszcze katar ,jednak postanowiłam ja wziąść dzis na spacerek. Za oknem wydawalo się być chlodno więc ubralam jej czape ,body z dł rekawkiem i dresik na to ,ale jak wyszlysmy to musialam ja rozbierac bo by sie zgrzała i teraz boje się ,żeby sie to na jej zdrowiu nie odbiłlo. Teraz mała spi ,ja posprztałam ,ugotowałam i zjadłam obiad i mam wolne ,niedługo pewnie ten moj muł wróci i pojedziemy zapłacić zaliczke do restauracji w której robimy wesele.

70,60...68,2.....66....64.....62....6 0
Kasiamaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując