Zadomowienie
|
Dot.: Nasze Skarby Styczeń-Luty 08' sezon II
Cytat:
Napisane przez kociulek
Kobietki wszystko jest ok prawda Elsi? 
ja jak zwykle robię za dużo zamieszania wokół siebie
|
To dobrze ,że oki bo wiesz kociulku ,że Cie kochamy
Cytat:
Napisane przez kociulek
Ja na razie znikam, ale to dlatego, że jeden chłopak obejrzał się, że za tydzień ma maturę z rosyjskiego, a przedmiot ten oststni raz miał w gimnazjum No niestety dużo mnie pracy czeka. Siedzę i przygotowuję mu co tylko się da.
|
To 3mam kciuki ,żeby Ci się jak najlepiej udało i żebyś szybko do nas wrócila 
Cytat:
Napisane przez pappaya
Kasiu, dobra robota  ale mam nadzieje ze sie wyspałaś?
|
Dziękuje Co do wyspania to powiedzmy ,ale Maja się zlitowała i do 10 spałysmy ,a o 11 zeszłyśmy z łóżka
Cytat:
Napisane przez sheryl
Witam mamusie w nowej odsłonie
Kasiu, wszystko super, ale się musiałaś napracować.
Ja jestem w trakcie sprzątania, bo teściowa dziś przychodzi , jeszcze chcę sernik zrobić i trochę pracowity dzień się szykuje, muszę się wyrobić przed spacerem o 12.
..
|
To miłego sprzątamoa dobrze ,że do mnie teściowa nie przyjezdza hihi Ciesze sie ,że Wam się podoba
Cytat:
Napisane przez kasienka1977
Łukasz urodził się 22 stycznia o godzinie 15.00 i ważył 4000g i miał 60 cm długości
Jejku jak ja go wydusiłam 
Nazwa watku bardzo mi się podoba, zwłaszcza to sezon drugi  jaka odmiana po tych wszystkich częściach. Gratuluję inwencji 
|
Już jest na liście Co do nazwy watku to chciałam dodać coś zabawnego ,a zarazem zabardzo nie modyfikować nazwy
A swoją droga to duuży chłopczyk był 13 cm dłuższy od mojej Majki ciekawe jakby razem wygladali 
Cytat:
Napisane przez midey
lol  ale wydarzenie przespalam w nocy 
|
Gratulejszyn
Cytat:
Napisane przez midey
melduje sie w kazdym razie a watku
jesli chodzi o nieodzywajace sie mamusie to jestesm za, usunac
|
zrobione chyba ,że jeszcze kogoś ciachnąć
Cytat:
Napisane przez midey
Kasiu, moze to chwilowe ze nie mozecie sie dogadac z Patrykiem, facet tez na swoj sposob przezywa slub i mam nadzieje ze to zwiazane jest wlasnie z tym 
|
Też mi się tak wydaje ,że go stres dopadł i się głowi skąd tu wziąść tyle kasy
Cytat:
Napisane przez midey
Kasiu ale Majeczka slicznie wyglada jak cwiczy, w ogole potu na niej nie widac albo ja mam tak kiepska konndycje ze jak pocwiczylam na silowni to od razu 7 poty mnie dopadaly no i jakie slodziutkie minki zrobila, az wierzyc sie nie chce ze taka Lobuziara z Niej 
|
Dziękuje w imieniu Majki Co do wyglądu to tak ona jak aniołek ,ale szkoda ,że charakterek rogaty postaram się porobic jej fotki jak się złości to dopiero zobaczycie ...:P
Cytat:
Napisane przez AgaMili
Kasienka 60cm 
KasiaMaja dopisz Kasienke do listy 
|
Zrobione
Cytat:
Napisane przez sheryl
A wiecie, jak byliśmy na spacerku, kupiłam Stasiowi soczek ze słomką i pije normalnie  no to przejdziemy na bidonik
|
No super ,widzisz dzieci najłatwiej się ucza pic ze słomki przy tych soczkach
U nas gorącooo uff ,a Maja ma jeszcze katar ,jednak postanowiłam ja wziąść dzis na spacerek. Za oknem wydawalo się być chlodno więc ubralam jej czape ,body z dł rekawkiem i dresik na to ,ale jak wyszlysmy to musialam ja rozbierac bo by sie zgrzała i teraz boje się ,żeby sie to na jej zdrowiu nie odbiłlo. Teraz mała spi ,ja posprztałam ,ugotowałam i zjadłam obiad i mam wolne ,niedługo pewnie ten moj muł wróci i pojedziemy zapłacić zaliczke do restauracji w której robimy wesele.
|