Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-09, 23:21   #689
dziuniaa
Rozeznanie

Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
: hahaha::h ahaha:

haha,a w sumie to nic ciekawego,koleś jest dość...wrażliwy i bierze wszystko do siebie więc nie musiałam zbyt dużo pisać. ale poszedł już sobie z gadu więc cel osiągnięty
nie no,ja się tak z niego nabijam,ale tak serio to jest całkiem spoko,tylko wkurza mnie strasznie. rościł sobie w ogóle do mnie jakieś prawa ciagle 'oo czemu mi nie powiedzialas ze tam bylas,spotkalibysmy sie' albo jak mu pisalam ze wpadaja kumple to jakies dziwne sceny zazdrości, ja niecierpię czegoś takiego po prostu.
Oho jakbym czytala o swoich relacjach z K. Sceny zadrosci, wypominania, ze poszlam gdzies tam i sie z nim nie spotkalam bla bla bla. Mamo

Cytat:
Napisane przez AgataAgataka Pokaż wiadomość
rozwijamy sie ponadto bardziej elitarne grono sie zrobilo, ze tak powiem smietanka towarzyska
Oo tak, tylko dalej nie jestesmy w komplecie Wiecej nas bylo na rozstaniowym. Swoja droga, ktoras z Was tam sie jeszcze udziela?
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując