Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fryzjer Szczecin
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-11, 07:51   #230
moniqe23
Przyczajenie

Dot.: fryzjer w szczecinie

Cytat:
Napisane przez tola150 Pokaż wiadomość
Widzę że dużo tu klientek Imperium Wizażu. Mi ten salon poleciła koleżanka. Zachwalała cudowny masaż głowy i ogólnie fajne cięcie.Przetestowałam więc 3 imperiowo-wizażowych fryzjerów. Na pierwszy ogień poszłam do p. Wioli. Poprosiłam ją (jako że stylistka) żeby cos do mnie dopasowała. Ogólnie byłam zadowolona. Dopiero później zaczęły się pokazywać jakieś nieoczekiwane krzywizny w cięciu, ale mało widoczne. W 10 stopniowej skali dałabym tej Pani 8,5/10
Następnym razem poszłam do (chyba bo nie pamiętam dokładnie) p. Teresy. Pani teresa miała problem ze suchem i zrozumieniem bo zamiast krótkieg tyłu i długiego przodu ścieła zupełnie prosto. Miałam w końcu po porawkach mniej więcej tak jak chciałam, ale w wersji dużo krótszej niż planowałam. Podsumowując: 5/10
Kolejnym i najgorszym doświadczeniem z tego salonu była wizyta u p. Marka. Poza tym, że walił teksty typu "murzyni śmierdzą, murzyni to nieroby" itp., to spieprzył mi włosy tak że teraz, już niespełna 4,5 miesiąca po wizycie nadal cierpię. Przyszłam do niego ze zdjęciem. Niestety ten Pan miał problem ze wzrokiem i zrobił mi zupełnie nie to co chciałam, do tego krzywo. Z jednej strony miałam 2,5 cm włosy krótsze niż z drugiej. Do tego jego cieniowania nie można nazwać cieniowaniem, sama bym sobie lepiej tempymi nożyczkami włosy poszarpała. Nawet na początku tego nie zauważyłam bo tak to ułożył że dopiero w domu zobaczyłam tą tragedię.Ocena p. Marka: 0/10. Więcej moja noga w tym salonie nie postanie właśnie dzięki temu panu. Odechciało się eksperymentów z Imperium.
W przyszłym tygodniu chcę się wybrać na cięcie no i mam dylemat. Kilka koleżanek chodzi do Studia Alexander na Królowej Jadwigi. Słyszałyście coś o tym salonie? Kogo możecie polecić do fryzurki do ramion, raczej symetryczne, proste cięcie. Może znacie jakieś inne, pewne salony w których mnie nie skrzywdzą?

Witam Pania.
z tego co wyczytałam jest pani ogólnie nie zadowolona z usług Salonu. Coz nie kazdemu mozna dogodzic a fryzjerzy tez ludzie nie maszyny,
Ja chodzę do pana Marka od lat przechodzę nawet jeśli zmienia salon i bardzo zadowolona jestem z jegoż usług fryzjerskich!!!
Faktem jest ze ma czasem nie "niewyparzony język " Ale to dlatego pewnie ze jest człowiekiem szczerym i bezpośrednim, ale bardzo miłym uprzejmym, i to o czym rozmawiamy dyskutujemy zachowujemy dla siebie a nie oglaszamy wszem i wobec --fryzjer ufa mi i ja jemu -- wiele moich koleżanek również jest zadowolonych z usług P.Marka jak i z P.Dawida
Ze zdjeciem zadna z nas nie przychodzi ja osobiscie daje wolna reke P.Markowi i najlepiej na tym wychodze i odnosnie koloru i strz.
zawsze doradzi w zakresie pielegnacji co mozna urzywac czego sie wystrzegac, jest czlowiekem tworczym rozwijajacym sie nie lubiacym monotni co jest wazne w tym zawodzie--tak mi sie zdaje.
Pozdrawiam pania i coz zycze pani by znalazla swego fryzjera
I na przyszlos zachowala dla siebie rozmowy z fryzjerem gdyz po przeczytaniu pani opisu nie sadze by jaki kolwiek fryzjer poznieszym czasie chcial z pania dyskutowac na jaki kolwiek temat, a nie o to chodzi prawda? czasem i my kobiety mamy zle dni slabosci i komu sie nie wygadamy jak nie fryzjerowi a oni zachowuja dla siebie nasze rozterki zale i zadowolenia
Serdecznie pozdrawiam pania
Zycze wszystkiego dobrego
moniqe23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując