Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 08:16   #788
AgaMili
BAN stały

Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja

Witam po weekendzie
Dudi no szkoda, ze nie pojdziesz, no ale nic nie zrobisz ze tak sie zlozylo niefortunnie. Musisz jeszcze tydzien poczekac
Ewelina gratulacje dla Zuzy nowych umiejetnosci

A ja sie ciesze bo w koncu sobie wyjasnilismy z tz wiele spraw i stanelo na moim, ja to umiem negocjowac
A i jeszcze wam cos wyjasnie, bo ostatnio napisalam , ze moj to musi miec wszystko pod kontrola i jest pedantem w sprawie pieniedzy. To prawda ale on tak robi bo ja wym przewalila wszystkie nasze pieniadze na duperele, a od 2 lat zbieramy i jeszcze pewnie ze 2 lata dalej bedziemy zbierac kase na kupno mieszkania pod Londynem; ceny wynajmu tu sa kosmiczne, w przeliczeniu na zlotowki to kilka tysiecy miesiecznie za 2--3 pokojowe mieszkania... A nawet gwozdzia w sciane nie mozna przybic bez zgody wlasciciela. A nam sie marzy urzadzanie wlasnych 4 katow itd. Sa jeszcze kredyty ale widno splacania go przez 30 lat mnie przeraza... NO wiec moj tz sobie nic nie kupuje, czyba ze na jakas okazje, a ja i Milenka caly czas cos, wiec po obliczeniu wszystkiego postanowilismy ze benefity beda na moim koncie z tego bede brala na nasze wydatki a nie wyklocala sie i tlomaczyly wszystko tz-towi

KasiaMaja pisz jak z tz? Odzywal sie przez weekend?
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora