2009-05-11, 18:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Wróciłam i jestem wściekła na małża 
byliśmy w sklepie, potem mieliśmy jechac jeszcze dwóch innych sklepów w tym do hurtowni dziecięcej bo chciałam pooglądać jeszcze rzeczy 
a Jemu się zachciało do wc i to pilnie
nawet w kolejce nie chciał stać,
musielismy wypakowac wszystko z koszyka i pojechaliśmy do domu.
A pod blokiem cudem wszystkie dolegliwości przeszły mu jak ręką odjął 
co za dziad jeden 
do marketu pojechał sam bo ja się obraziłam 
Cytat:
Napisane przez Ania0104
a wcześniej nie lykałaś witaminek?
Ja cały czas mam Feminatal ... no i teraz od 2 m-cy żelazo
|
nie brałam, a tych też chyba nie będę po tym jak sie o mało co nie udławiłam tą tabletką.
nie wiem co za pacan wymyslił takie duże te tabletki
a nie wiem też czy można je łamać na pół 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Trafiłam na dość konkretna wypowiedz mamy nt.karmienia.
Naprawdę brzmi bardzo mądrze.Jakby któraś była zainteresowana to wątku "figura po porodzie" str 88
Tak to ja moge karmic
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------
jak odczytacie to sie ustosunkujcie 
|
Wydaje się, że kobita ma dobre podejście do karmienia 
nam też połozne mówiły, żeby jeść wszystko jak do tej pory, ale jednak żeby wykluczyć te wzdymające 
tyle, że ja i tak ich nie lubię to chyba aż tak drastycznie diety zmieniać nie będę 
zresztą pożyjemy - zobaczymy
wszystko zależy od młodego
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Z reszta mozna zaobserwowac co sie dzieje na drogach...od czasu jak za tzw. psie pieniązki mozna nabyc jakies skromne auteczko gówniarze prowadza bez wyobrazni.
|
Gówniarze tak ale i stare dziadki 
też nie patrzą jak jadą, mnie by już kilka razy taki stary pryk rozjechał na pasach i w dodatku na moim zielonym 
ostatnio w mojej miejscowości 60-cioletni kierowca nie wiedzieć czemu zjechał z drogi na chodnik i przejechał 2 kobiety, obie zmarły.
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
|
He, he mój też 
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------
Cytat:
Napisane przez magi77
Niestety kończę na dzisiaj. Do jutra myszki 
Jutro wizyta u gina, już się stracham, ale zajrzę do Was rano i poproszę o kciuki, bo może wszystko się cofnęło. No nic, to papatki 
|
za jutro
Czas edycji: 2009-05-11 o 18:18
|
|
|