2009-05-11, 20:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tż i jego plany na przyszłość
Cytat:
Napisane przez lady karen
Moim zdaniem, Autorko, opcje są dwie:
-Twój TŻ rzeczywiście jakoś się uparł na niemieszkanie w bloku, i chce na tym bliźniaku z rodzicami zaoszczędzić;
-albo też ma jakiś problem z całkowitą wyprowadzką od rodziców i założeniem w pełni własnego domu - i to jest wersja bardziej niepokojąca.
Sama musisz ocenić, co jest bardziej prawdopodobne.
|
Raczej to pierwsze. Zanim mnie poznał mieszkał mieszkał sam przez 3 lata ze swoją eks, więc na pewno nie chodzi tu o to, że nie chce się całkowicie usamodzielnić.
On twierdzi, że nie chce mieszkać w bloku w mieszkaniu, które nigdy tak naprawde nie będzie jego, bo on kredytu na pewno nie weźmie, a przy budowie domu pomogliby mu rodzice.
Pomijając fakt, że gdyby przyszło nam zamieszkać razem to mnie stac na kupno mieszkania ze spadku po dziadkach, ale o tym w ogole nie chce słyszeć. Chyba za bardzo daje mu tutaj o sobie znać jego męska duma.
Cytat:
Napisane przez Malaika85
bo ja juz np wolalabym skromna kawalerke w miescie, ale sama lub z TZ, niz dom na pol z rodzicami....i to niezaleznie jak dobre moje stosunki z rodzicami sa i jak duzo oszczędzę...
|
I to samo mu powiedziałam. Jednak On mówi, że za żadne skarby nie będzie mieszkał w jakiejś klitce...
Czas edycji: 2009-05-11 o 20:15
|
|
|