2009-05-12, 12:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
wlasnie ten album to dobry pomysl i piekny przede wszytskim. przy robieniu go wklada sie serce w ta prace, wiec jego wartosc jest tym wieksza. ale ja za leniwa jestem niestety dlatego chcialabym cos kupic. ciesze sie, ze Wam sie to podoba, bo nie mam pomyslu na nic innego. troche to drogie, bo wyjdzie z 400 zl za wszytsko plus kwiaty, ale jak sobie pomysle, ile rodzice nam dali i jak duzo dla nas robia to to i tak nie wyrazi naszej wdziecznosci.
BEAMI wlasnie nie wiem czy nie za duzo koronek, a znowu jakie inne bolerko moze pasowac to nie wiem. jak cos wymyslisz daj znac, chetnie podpatrze 
aha przypomnialo mi sie, ze kiedy u kogos widzialam taki prezen dla rodzicow: byla to antyrama (taka duzo), w tle byl szablon jednego koloru (np roz, zielen), a na nim na gorze wypisane imiona rodzicow i corki/syna, do tego zdjecia dziecka: niemowlaka, z dziecinstwa, lata licealne, z rodzicami, z narzeczona/narzeczonym taki skrot jakby zycia i z boczku na kartce innego koloru niz tlo wklejone byly ladnie wypisane podziekowania.
mam nadzieje, ze w miare jasno opisalam
podobal mi sie ten pomysl, ale nie wiem, czy moi rodzice mieliby gdzie to powiesic, ale wlasnie taka fajna rodzinna pamiatka ze slubu na lata.
|
|
|