Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-13, 10:10   #140
hipka80
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
my mamy to samo, zapraszamy pare, ktora bierze slub we wrzesniu i na naszym beda juz malzenstwem.; na zaproszeniu dalam nazwiska panienskie bo w sumie to jak bedziemy im dawac to malzenstwem jeszcze nie beda, za to winietki na stol beda juz oczywsicie z nazwiskiem meza

bukiecik bardzo ladny, ja nie lubie rozowych kali tych jednokolorowych ii intensywnie rozowych; bardziej podobaja mi sie kalie ktore sa biale i maja jakby kolorowe srodki albo takie, ktora sa rozowe na brzegach

dzieki judith, też tak zrobimy...kalie z różowymi brzegami widziałam, ale z kolorowym srodkiem nie
szczerze mówiąc zalezy mi na takim kolorystycznym akcencie, coś w rożu albo w fiolecie...bo zaproszenia w tej tonacji, winietki i kwiaty na sali i w kościele - tak sobie wymyśliłam, ze biel, zieleń i fiolet/róż, ale nie taki słodki róż tylko taki jak we wklejonych przez Ciebie wyżej fotkach zastanawiałam sie nad "fuksją" ale chyba jednak zbyt intensywny

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Ja nadal szukam mojego bukieciku[/quote]

BEAMI, wejdź może na tą stronke www.wedding.w8w.pl
moim zdaniem tam jest spory wybór z różnych rodzajów kwiatów, moze coś znajdziesz.

Edytowane przez hipka80
Czas edycji: 2009-05-13 o 10:03
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora