Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 10:16   #4306
molka86
Rozeznanie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Edyta życzę Ci dużo siły . Moja mama jak przechodziła menopauzę to była strasznie nerwowa i za byle co dostawaliśmy z tatą opie..... A najlepsze jest to, że my kiedys też będziemy to przechodzily .

Wczoraj byłyśmy na ostatnim szczepieniu. Następne po roku. Mała była cały dzień marudna. Pani dr potwierdziła, że małej wyżynają się ząbki. A dzisiaj jeden przebił dziąsełko i jest już na wierzchu. Dokładnie dolna jedynka . Szczerze mówiąc bałam się tego ząbkowania a okazało się, że nawet nie zauważyłam kiedy się zaczęło. Jak na razie zero marudzenia, stanu podgorączkowego, rozdrażnienia .

No i wczoraj skończyły się ciche dni z tż-tem . Nareszcie bo już miałam dosyć tego milczenia. Ale byłam na tyle uparta, że czekałam aż pierwszy sie odezwie. Kiedys to ja zawsze pierwsza wyciągałam rękę na zgodę ale skończyły się już te dobre czasy hehe
molka86 jest offline Zgłoś do moderatora