2009-05-14, 08:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem ze strojem męskim
Cytat:
Napisane przez Tozia89
Witam, wybieram się z narzeczonym na komunię. Problem w tym, ze nie wiem kompletnie jaki zkompletować mu strój. Moja sukienka jest czarna z białymi kwiatami, mam do tego białe bolerko. Natomiast nie wiemy jak ze strojem Kamila. Jedyny garnitur jaki posiada to kolor taki średni beż, ecrie "ZOBACZ" . Nie wiem jaka koszula będzie do tego pasować oraz jaki wybrać krawat  tak, aby komponował sie z moim biało - czarnym strojem. Dodam też, iż posiada buty w kolorze garnituru, nie koniecznie czarne jak na tym zdjęciu. Myślałam o wersji czarna koszula i biały krawat, ale nie wiem...
Dziś dostrzegłam w sklepie bardzo interesującą koszulę... czarne i białe pionowe paski jednakowej grubości ok 0,5 cm... czy jeśli tak jak myślałam, iż biały krawat + czarna koszulka to do tego buty czarne czy w kolorze ganiaka? Prosze o propozycję.. impreza już w sobotę 
|
Proponowalabym koszule jasnoniebieska i krawat w troche ciemniejszym odcieniu niebieskiego z elementami zoltego/ ecru.
Ewentualnie biala koszule, a krawat w brazie/ bezu - ale nie wiem czy nie bedzie zbyt mdlo. Bo buty tez sa jasne, tak? Gdyby chociaz buty i pasek byly w brazie...
Dolaczam pare wygooglowanych fotek .
|
|
|