Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 10:15   #2570
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no wlasnie to nie hormony......nic ostatnio nie jest tak jak kiedys, czuje, ze jestesmy coraz bardziej obcy dla siebie i zaczynam sie powaznie zastanawiac nad tym
ehh chyba sie nie dogadamy juz, a dziecko w drodze

Svinecko, bądź dobrej myśli. Może będzie tak, jak dziewczyny piszą- uwicie wreszcie gniazda ociepli atmosferę, czego życzę z całego serca.
Cytat:
Napisane przez Nikka1221 Pokaż wiadomość
Kochane mnie juz mozecie wykreslic z listy.Moj skarbek jest juz na swiecie.nieplanowanie za szybko..w piatek wielkanocny o 3 w nocy dostalam skorczy i juz nie dalo sie tego zatrzymac.Moje kochanie urodzilo sie przez cesarke o 10:24 10.04.2009wazyl 712g i mierzyl 31cm.miejmy nadzieje ze najgorsze mamy juz za soba (infekcje, wylew w mozgu, ciagle skoki cukru, kroplowki, problemy z oddychaniem, serduszkiem....) oby bylo tego coraz mniej a maluszek oby rosl i zdrowial.tule go do siebie codziennie i calymi dniami przesiaduje w szpitalu ale cudownie ze go mam.lekarze dawali mu 30-40% szans a on tak sobie cudownie radzi (odpukac w niemalowane).juz sie nie moge doczekac kiedy wezme go na spacer i kiedy bede go miala przy sobie w domku i wogole...
troche wam zazdroszcze brzuszkow i kopniakow i ciazy bo to bylo wspaniale przezycie i nigdy tego nie zapomne choc tak krotko to u mnie trwalo...
ale Leo ma juz prawie 5 tygodni i wzy 762g i ma juz 32,5cm i jest najkochanszym synkiem na calym swiecie!!!jest najdzielniejszy i najslodszy!!!nie wyobrazalam sobie nawet wczesniej takiej mocy matczynej milosci.tego nie da sie opisac...
pozdrawiam was jeszcze zafasolkowane!
Serdeczne gratulacje!!!
Życzę dużo zdrowia i siły dla ciebie i małego Leo. Kochaj go mocno i nie trać wiary, aby nie stracił sił do walki! Zaciskam mocno za Was kciuki!

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

maggi77 współczuję problemów z samochodem