2009-05-14, 10:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
onam sie chyba w glowach poprzewracalo, ze tyle z nas ma focha,zly nastrój itp
to napewno hormony, mnie (bez ciazy)to by nie ruszyly Tz txt a wcz uroslo to do rangi tragedii 
|
Zdecydowanie tak jest Rzeczy na które nie zwróciłybyśmy uwagi wcześniej teraz są jakąś tragedią Nieraz się na tym złapałam...ale Tżecie mieli czas się do tego przyzwyczaić...a Oni jakby o tym zapominali Przyjaciółka mnie pocieszała że po porodzie jakiś czas jest jeszcze gorzej...bo hormony dalej szaleją
Cytat:
Karolina-pisalas ze wydawalo sie tobie ze jestes cienka w pisaniu, a blog o czyms innym swiadczy  milo sie czyta.Swietna pamiatka.
|
Dziękuję bardzo Cieszę się ze się Tobie podoba...usiądę sobie kiedyż z Zuzką, jak już będzie umiała sama czytać i jej wszystko pokaże
Cytat:
I jeszcze slowko o badaniach...znam przypadek glupkowatej pani doktor, ktora nie zalecala wielu badan, m.in glukozy...mama miala cukrzyce ciazowa i zyla w nieswiadomosci a dziecko w konsekwencji ma wade wzroku...spora bo az +7 
|
Szok I jak tu wierzyć lekarzom...ufasz że wszystko ok, a tu Dobrze że jest internet i Wizaż i możemy sobie porównać wszystkie badania jakie zlecają nam lekarze
|
|
|