Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 10:36   #2578
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
onam sie chyba w glowach poprzewracalo, ze tyle z nas ma focha,zly nastrój itp
to napewno hormony, mnie (bez ciazy)to by nie ruszyly Tz txt a wcz uroslo to do rangi tragedii
Zdecydowanie tak jest Rzeczy na które nie zwróciłybyśmy uwagi wcześniej teraz są jakąś tragedią Nieraz się na tym złapałam...ale Tżecie mieli czas się do tego przyzwyczaić...a Oni jakby o tym zapominali Przyjaciółka mnie pocieszała że po porodzie jakiś czas jest jeszcze gorzej...bo hormony dalej szaleją
Cytat:
Karolina-pisalas ze wydawalo sie tobie ze jestes cienka w pisaniu, a blog o czyms innym swiadczymilo sie czyta.Swietna pamiatka.
Dziękuję bardzo Cieszę się ze się Tobie podoba...usiądę sobie kiedyż z Zuzką, jak już będzie umiała sama czytać i jej wszystko pokaże

Cytat:
I jeszcze slowko o badaniach...znam przypadek glupkowatej pani doktor, ktora nie zalecala wielu badan, m.in glukozy...mama miala cukrzyce ciazowa i zyla w nieswiadomosci a dziecko w konsekwencji ma wade wzroku...spora bo az +7
Szok I jak tu wierzyć lekarzom...ufasz że wszystko ok, a tu Dobrze że jest internet i Wizaż i możemy sobie porównać wszystkie badania jakie zlecają nam lekarze