Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 11:54   #2605
skierka1981
BAN stały

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009 - "9 miesięcy stwarzania małego świata" - cz

karolinko, poproszę i ja namiary na bloga
magi, śliczny synuś , ja Amelki takie zdjęcie mam z ok 21 tyg i rączkę ma przy głowce - myślicielka muszę chociaż sobie kilka fotek strzelić - chociaż nie cierpię zdjęć ale będzie pamiątka, bo niedługo Amelka będzie po drugiej stronie i żadnej pamiątki z czasu ciąży.

a ja miałam niedawno przepisane na 20 dni globulki i się zastanawiałam po co ale odebrałam cytologię i rzeczywiście coś się tam działo. to wyleczyłam sobie jakiś tydzień przed ostatnią wizytą i teraz znowu mi się coś przyplątało przełożyłam wizytę na poniedziałek ten i zobaczę co i jak.

mam ochotę na coś słodkiego - idę zaraz ciasto robić i gulasz wstawię. bo się potem nie wyrobię. i mąż dziś wcześniej wraca - jutro ma wolne, musi badania porobić - to mu mówiłam żeby na wieczór coś wymyślił, zobaczymy co mu do głowy przyjdzie tak sobie pomyślałam że to już ostatnie chwile kiedy "sami" jesteśmy to trzeba to wykorzystać na bycie razem i tylko dla siebie potem się wszystko zmieni - nie piszę że na gorsze, tylko będzie inaczej...

dobra idę bo się nigdy nie wybiorę

a i jeszcze jedno - koleżanka coś mi kiedyś wspominała że są jakieś pieluch wielorazowego użytku - nie tetra, coś jak pampers tylko potem można wielokrotnie prać - słyszała któraś z was o czymś takim???

magi, super te literki szkoda że ja nie mam miejsca na takie rzeczy...

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2009-05-14 o 11:56
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora