Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filtry tonujące, koloryzujące
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 17:19   #41
DaRksGiRl
Raczkowanie

GG do DaRksGiRl
Dot.: Filtry tonujące, koloryzujące

Super temat
Mnie kolorystycznie najbardziej odpowiada Avene, oczywiście samo koloryzowane nie... ale mieszanka z mleczkiem dzieciaczkiem. I byłoby pięknie gdybym się nie świeciła jak psu jajca za przeproszeniem.. i nie miała wrażenia,że upaćkałam się klejem do papieru.
Nie mogłam znieść tego, więc zakupiłam LRP Antheliosa xl 50+ barwionego i biorąc pod uwagę moje wcześniejsze doświadczenia z koloryzującymi filtrami drugą tubę do robienia mieszanki - Antheliosa dermo-pediatrics 50+ .
Wydałąm 114 zł i to był komletny niewypał..
Kolorystycznie Antek jest faktycznie mniej różowy , bardziej brązowo - żółty i na twarzy trochę przypomina efekt używania kiepskiego samoopalacza. Druga tubka Antka bezbarwna jest mi nie potrzebna do robienia mieszanek, a jeżeli już to bardzo małe ilości. Klei się mniej od Avenek, ale....kolor dziwnie znika po paru (2h?) godzinach i robię się bezbarwna !!!
1.Jakie barwione filtry ma w swojej gamie LRP prócz tego o którym pisałam wyżej ? -Mam jeszcze 3/4 tubki dermo - pediatrics więc muszę zastanowić się nad czymś z kolorem z tej samej firmy.

2. Czy prócz niedostępnej emulsji Avene 50+ jest mało tłusty filtr tej firmy z którym mogłabym mieszać krem koloryzujący?

3. Czy ktoś używał Avene spf 20 kremu koloryzującego, czy jest taki tłusty jak starszy brat spf 50??

Mam cerę mieszaną, skłonną do błyszczenia
DaRksGiRl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując