Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idę na komunię siostrzenicy-pomóżcie z makijażem i fryzurą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-14, 19:30   #5
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Idę na komunię siostrzenicy-pomóżcie z makijażem i fryzurą

Cytat:
Napisane przez antii Pokaż wiadomość
a ja tak myślę ,że ta torebka mogłaby być - ożywiłaby cały ten zestaw.
Makijaż jakiś delikatny , co jak co ale Ty na pewno coś wymyślisz.
Włosy rozpusc ...skoro nie lubisz spiętych.
sukienka ,buziki, okluarki i reszta

Trochę ta torebka nie tego... i kształt i ten intensywny kolor. Ale te esy floresy na sukience są tez jasnożólte wiec może? Nie mam innej która od biedy może pasować

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
ja mam mieszane uczucia co do torebki: zwłaszcza, że buciki (boskie!!!) są białe i okularki białe.. ale jeśli kolor na sukience jest bardziej żółty w rzeczywisctości niż na zdjęciu, to faktycznie wszystko gra i torebka ożywi strój. W rozpuszczonych włosach wyglądasz bardzo dziewczęco, a że dobrze się tak czujesz to nie ma dyskusji. makijaż na pewno będzie doskonały.

nie mam białej torebki no i czy z białą nie będę zbyt biała, jeszcze mnie ktoś pomyli z dziewczynkami idącymi do komunii
Ten kolor na kiecce jest bardziej żółty, tu wyszedł zielonkawy, w rzeczywistości to taki rozbielony żółty.

Cytat:
Napisane przez pastereczka Pokaż wiadomość
W zasadzie okulary bym wzięła tylko do torebki na wszelki wypadek. Pamietam Cie z jakiegos prywatnego zdjecia w grubej opase badz chustce dosc na wlosach i mnie by to pasowało wlasnie do polaczenia w calosc z torebka bo wzory na sukience zolte sa subtelne.
Oczy bym na kolorek dala i to mocny, a usta niemal wcale- bedziecie sie obsciskiwac z rodzinką

o no no. ..gruba opaska na włosy-żółta?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując