2009-05-14, 21:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
Napisane przez Tygrryska
a ja sie troche pouczylam 
ale zeby nie bylo to tylko dlatego ze mi tak net mulil ze stronka wizazu nie chciala mi sie otworzyc
moja kolezanka slodzi 3 lyzeczkami cukru 
|
w liceum miałam nauczyciela, który kawę słodził 10 łyżeczkami cukru nikt mu nie wierzył i dał koledze na lekcji spróbować i się okazało, że prawda
Cytat:
Napisane przez anusiuniaa
Witam
Tequilla dziekuję dotarło
Renatko pytałaś sie o leginsy. I takie i również z zamkami sa w bershce ( w solarisie). Sa długie 3/4 i za kolano ceny od 39 do 59 jeśli dobrze pamietam
Dziewczyny wczoraj byłam na piastonaliach i jakiś pijany koleś rzucił mi ławke na stope!!!
zemdlałam tam, wymiotowałam, noc w szpitalu i połamane paluchy:/
|
ja w Bershce widziałam długie leggi za 69zł.
a co do twojego wypadku to współczuję ja w te juwenalia miałam powiedzmy trochę podobną sytuację, siedziałam na kocu i za mną jakiś koleś nie wiem czy już był taki pijany czy go ktoś popchnął, wjechał mi butem w plecy, a jego znajomi się jeszcze śmiali:/ przez kilka dni mnie bolały plecy jak się schylałam, ale już chyba jest ok.
widziałam jeszcze jak jakiś koleś podpalił swojego kolegę...był przebrany za toy-toy'a gadał z kimś, a koleś z tyłu go podpalił, koleś na początku nawet nie wiedział, że się pali, po chwili ktoś mu pomógł to zdjąć z siebie:/ nie rozumiem co niektórych ludzi bawi w takich sytuacjach
|
|
|