Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-15, 15:10   #3157
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Hej
Wpadlam tylko zameldować, że jak na dwa dni przed ślubem jestem wyjątkowo spokojna
Ciekawa jestem jaka będzie pogoda, bo co sprawdzam prognoze, to dowiaduję się czegoś innego. Już śmiać mi się samej chce. Wrzuciłam trochę na luz z tym wszystkim, bo ktoś mi powiedział mądre zdanie, że im większe oczekiwania tym gorsze rozczarowania.
Jedno jest pewne, bez względu na pogodę i różne inne rzeczy, to i tak będzie dla nas wyjątkowy dzień.

Nie wiem czy jeszcze jutro uda mi się tu zajrzeć, ale trzymajcie za nas kciuki w sobotę
Ktosiu powodzenia na pewno wszystko się uda

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszym dniu w pracy . Dzisiaj było teoretycznie szkolenie bhp, ale tak naprawdę to przyglądałam się jak pracują i szefowa zwolniła mnie wcześniej . Praca ma być 10-18 i do końca czerwca mam być w tej filii, w której obecnie mnie "szkolą", a od lipca mam przejść do innego punktu, gdzie zostanę sama... Trochę się stresuję, bo to jednak odpowiedzialność z pieniążkami . A jutro jadę na badania... Papa
trzymam kciuki, choć jestem przekonana, że niepotrzebnie, bo na pewno sobie ze wszystkim świetnie poradzisz

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziękuję Basiu za cenne rady A to tylko plami w nocy po użyciu Nie zaplami mi sukni (chociaż to raczej logiczne, ze nie, bo mam się już niepocić hehe
odbarwić materiał może tylko wtedy jak bezpośrednio się z nim zetknie ten płyn, po wysuszeniu już nie ma prawa.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Kobitki, ktore robia poprawiny..... na ktora zapraszacie gosci.. 12...? 13...?
my jakoś na 15, damy sobie, gościom i obsłudze odpocząć

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
cześć

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a ja kupiłam ten drugi(odpowiednik )wczoraj i dzisiaj nałozyłam plama z bluzki cały czas jest mokra i teraz troszkę się pociłam i mam mokre plamy
musisz stosować go na noc, na wysuszone całkowicie pachy, wtedy zadziała jak trzeba

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
a co z goleniem czy depilacją? jak sie nałoży na świeżo ogolone to podrażni skóre?
na pewno podrażni, lepiej nie ryzykuj.

Jeszcze jedno dziewczyny, za czesto nie stosujecie tego dezodorantu, bo skóra wam się wysuszy, mi osobiście to się nigdy nie zdażyło, ale nie stosuję go częścej jak dwa razy w tygodniu. Zimą w zasadzie wcale go nie używam, bo nie należę osób, które nadmiernie się pocą.
Częste stosowanie może sprawić też, że skóra wam się do niego przyzwyczai i specyfik nie będzie już chronić przed poceniem tak jak na początku

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-05-15 o 15:11 Powód: literowka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora