Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-15, 14:32   #7
velika
Winter is coming

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Antii , ja wśród moich koleżanek jestem znana jako wariatka od staników;D Uświadamiałam je na samym początku, nie dały się, więc olewam. Tematów stanikowych nie podejmuję. Mam na koncie tylko 2 osoby, które mnie posłuchały. A inne mi biustu zazdroszczą, ale same ze swoim nic nie zrobią, no paranoja;D I tylko słyszę, że chciałyby mieć taki jak mój, że super jest, że urósł- no ale na sobie moich teorii nie chcą wypróbowywać.
Zamówiłam sobie kostium kąpielowy z comeximu w ramach testowania innych marek Nie znalazłam żadnych opinii, więc idę na żywioł. Pani ze sklepu poleciła brać 65H, ciekawe, czy będzie dobry.
Poza tym schudłam trochę przedwakacyjnie(3 kilo) i biust mi nic nie poleciał Znaczy może z centymetr, ale strasznie się cieszę, bo mi staniki zaczynały bułkować i strefa G+ była blisko. Może nic nie spadło, bo wzięłam się za porządne wygarnianie, wcześniej już nie było gdzie wygarniać, bo uparcie nie chciałam zauważyć, że mi się michy w G robią za małe.Tylko pod spadło do 69:/
velika jest offline Zgłoś do moderatora