2009-05-15, 17:39
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria :)
Cytat:
Napisane przez illka11
Super wygladasz,zreszta wszystkie przemiany daja kopa motywacyjnego.
W jaki sposob udalo Ci sie osiagnac takie cudne rezultaty $ylwu$?
Pozdrawiam
|
właściwie całkowicie zmieniłam moje menu, nie mogę powiedzieć, że stosuje jakąś konkretną dietę, ale po prostu mocno się ograniczam w porównaniu z tym jak jadłam kiedyś. Staram się jeść 5 posiłków dziennie co 3h, niezbyt obficie, praktycznie do 0 ograniczyłam słodycze choć niestety nie potrafię nie jeść ich wogóle dlatego wyznaczyłam sobie 1 dzień w tygodniu, np niedzielę, że mogę sobie troszeczkę pofolgować ze słodkościami, powiedzmy do 200 kcal - ale tylko 1 raz w tygodniu nie jem smażonych potraw, typu kotlety zamiast tego gotowane mięso z kurczaka, zamiast ziemniaków kasza, i to praktycznie codziennie na obiad no i ogólnie dużo owoców, warzyw, dużo przetworów mlecznych, np ostatnio bardzo polubiłam koktajle teraz już na ogródku rośnie mi zieleninka to zrywam miksuje i wypijam np z kefirem albo maślanką pychotka polecam , mój ostatni posiłek jem zazwyczaj ok 20 ale to dlatego że chodzę spać po 23...
A jeśli chodzi o ćwiczenia to staram się codziennie choć trochę poruszać, hula hop - uwielbiam, mój przyjaciel od dawna kręce praktycznie codziennie, orbitrek, skakanka, 8 minute ABS, Tamilee Webb, kiedyś A6W, czasami sobie troche pobiegam wieczorkiem... No i to chyba wszystko ale ogółem całkowicie zmieniłam mój tryb życia 
Pozdrowienia i 3mam kciuki za Was
Bieganie - nowa miłość <3
|
|
|