|
Nasz dzień...
Jak spędziłyście, spędzacie i spędzać będziecie dzisiejszy dzień?
Wstałam o godzinie ósmej rano, zrobiło mi się zimno, nie chciało mi się wstać więc położyłam się spać dalej. Wstałam o dziesiątej. Z powodu? Z powodu takiego że już po prostu było mi nie dobrze od takiego leżenia. Smutno mi było, bo Łukaszek sobie na szkoleniu siedzi, a ja? Ja sama w domku siedzę i nikt się nawet do mnie nie odezwie... Po zjedzeniu pysznego śniadanka ( upieczone tosty z roztopionym żółtym serem Guda, ugotowana parówka i ciepła miętowa herbata ) wzięłam się za sprzątanie. Posprzątałam całe moje mieszkanie, czyli salon, sypialnię, kuchnię, łazienkę, przedpokój i jeszcze jeden pokój ( tego nie można nazwać pokojem, wchodzi się do niego od salonu , nie ma gdo niego drzwi , żeby stanąć na posesji tego niby pokoju , trzeba przejść przez trzy schodki i wiecie- u mam telewizor, kanapę, biurko, mojego LoVe lap-top, wieżę, zegar i takie tam. Po sprzątaniu pograłam na komputerze w Zumę Deluxe. Bardzo fajna gierka.
Potem poszłam do mojego "niby" pokoju i pooglądałam telewizor. Jakieś bzdety leciały, więc wyłączyłam go i puściłam na wieży muzyczkę Verby. W tym czasie gdy leciała muzyka, weszłam sobie na internet i pogadałam z koleżanką Darią K. Musiałam się potem wziąść za jakiś obiad. Zrobiłam więc neleśniki z dżemem. Po ich zrobieniu, zjadłam je i wypiłam ciepłą, orzeźwiającą kawkę.
Potem przyszła do mnie koleżanka Gabryśka i plotkowałyśmy sobie o różnych ciekawych i nieciekawych rzeczach. Kiedy ona wyszła, ja wskoczyłam na Wizaż.pl i zaczęłam rozmowę. Potem zrobiłam sobie kolację, a była to resztka mojego obiadu, więc naleśniki. Teraz klikam na Wizażu, a przed chwilką skończyłam rozmowę z moim Łukaszkiem. Później będę oglądała " Mój wstrętny, gruby szef".
Zjem jakieś owoce, zrobię 100 brzuszków, poczytam moją książkę którą ostatnio kupiłam i pójdę spać. A wy? Jak wyglądał wasz dzisiejszy dzień?
Czekam na odpowiedzi i myślę że będziecie się odzywać.
Przepraszam jeżeli był już taki temat, ale szukałam i nie znalazłam.
I okropnie samodzielny!
Czasem takie ma pomysły,
Że rodzice tracą zmysły!
Dzierżąc berło i koronę,
Lubi słabych brać w obronę
I królewskim obyczajem
Potem im się wielbić daje...
|