2009-05-16, 15:36
|
|
|
Rozeznanie
|
Wymieńmy się ozdobami:)
Witam
Sprzatając w moich małych skarbach wpadłam na pomysł... Skoro inne dziewczyny maja wątki gdzie wymieniają się cuszkami to dlaczego my nie mogłybyśmy mieć wątku gdzie wymieniałybyśmy się ozdobami do paznokci! Z doświadczenia wiem, że pewnie nie jedna z was ma pojemniczki z ozdobami które wam się powtarzają, których wogóle nie używacie, które wam się nie podoabją lub poprostu macie którychś sporo i mozna odsypać do woreczka strunowego W tym watku możemy wklejać zdjęcia tych ozdóbek (musi być realna ilość i wyglad) których chcemy się pozbyć, widząc zdjecia innych można zgłosić chęć wymiany. Mozna wymieniać się także innymi rzeczami porzydatnymi do stylizacji paznokcii Jesli druga strona przystanie na taką wymianę reszte mozna dogadac przez wiadomości prywatne. Proponuję wymieniać się 1:1 aby nie było żadnych nieporozumień. Jesli któś doda posta w tym wątku i umieści w nim zdjęcia rzeczy do wymianki prosze aby kolejnym razem edytował tego posta i tam dodawał kolejne rzeczy jakie ma do wymiany, a usówał te które wymienił Mam nadzieję, że wątek ten nie łamie zadnych reguł Prosze którąś z moderatorek o wyrażenie opini zanim zaczniemy wklejać zdjęcia
Czas edycji: 2009-05-16 o 15:44
|
|
|