Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-16, 18:14   #1397
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
tak algi to w sumie takie gluty hoduje sie je w sloiku a one sie rozmnazaja... maja jakies dzialanie lecznicze itd pije sie tez z nich wode. wlasnie jakis czas temu je dostalam i nie wiem bardzo co z nimi robic podobno na cellulit tez pomagaja tez mnie dziwi ze pisalo zeby na glowe je stosowac bo maja dziwna konsystencje ale coz czego to czlowiek w zyciu nie sprobuje
a teraz kojarzę moja mama dostała od kogoś takie algi w słoiku i codziennie piła tą wodę z nich i na nowo się je zalewało. ale na co to się piło to już nie pamiętam. a ta woda w smaku chyba też niezbyt była

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Tequilko co do linerka to kupiłam w pisaku (pędzelek jest moim zdaniem trudniejszy w obsłudze, poza tym nie widziałam w pędzelku loreala) A co do tych linerków to ciekawa sprawa w ogóle bo mam już 3 i każdy był inny a tak samo malowały I nie wiem czym one się różnią teraz mam super linera w czarnym opakowaniu z takimi gwiazdkami
no właśnie bo mi się kojarzyło że Loreal ma chyba tylko w pisaku linery a ja się przyzwyczaiłam do tych w pędzelku a próbowałaś już go. ta czerń jest taka "czarna czarna"?? w sensie mocna i smolista

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Martysia a jest ten liner na KWC?? i ile kosztował?? jak on sie dokładnie nazywa??
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora