Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 19:16   #162
novocaine870
Rozeznanie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Novocaine ojj uwierz że wszystkie tutaj chyba wiemy jak Ciężko jest z pracą...
Ja pracowałam od lipca do marca na czarno aż w końcu znalazłam legalną
Obyś tylko nie traciła wiary Kochana

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Tri- zajrzyj sobie na stronę centrum edukacyjnego nova: http://www.nova.edu.pl/ . Myślę,że znajdziesz tam coś dla siebie. Kończyłam tam do tej pory 3 kursy (sekretarsko-asystencki i 2 kursy komputerowe) i jestem bardzo zadowolona z poziomu, tym bardziej, że ceny są całkiem przystępne.
Jest tam kilka pozycji, które powinny Cię zainteresować: kurs księgowości komputerowej (III-stopniowy), kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów, a może również kadrowo-płacowy (chociaż na ten to by się pewnie najchętniej Freddy zapisała ).
Odnośnie nauki języków, to gdy tylko uda mi się uporać z egzaminami i pracą licencjacką też chcę zapisać się na jakieś zajęcia. Z tym, że ja chcę wrócić do nauki hiszpańskiego. Myślę, że zdecyduję się na indywidualne lekcje u jakiegoś przystojnego Hose Antonia czy innego Haviera

Novocaine-
też zmagałam się swego czasu z szefem-idiotą i wiem ile nerwów i stresu może to kosztować, więc całym sercem popieram pomysł szukania nowej pracy. Niestety bądźmy szczerzy, nie jest to najszczęśliwszy na to moment, bo rynek pracy wygląda w tej chwili tak jak wygląda, ale jestem żywym dowodem na to, że się da Sama dostałam ostatnio nową posadkę (po trzech miesiącach bezowocnych poszukiwań...) i wierzę, że Tobie też się uda Trzymam mooooooooocno kciuki
Czytałam, czytałam Mam nadzieję,że i mnie się w końcu uda znaleźć normalną pracę.
Wiary nie tracę Było by kiepsko gdybym nie miała tej iskierki nadziei

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
Laski potrzebna mi jakas dobra szkola jezyka angielskiego w Centrum. Moze ktoras poleci jakas?
Poki co jestem na zjezdzie, ciagle mysle o przeprowadzce i dlatego malo tu pisze. Procz tego rozmyslam o slubie ciotki, wakacjach i na jaki by tu kurs isc -moze tez cos polecicie ->Lim masz pole do popisu
Interesuja mnie kursy ksiegowe, moze jakies komputerowe i jezykowe(angielski/niemiecki).
Szkoda, że nie małopolska bo chętnie zapisałabym się na taki kurs
Narazie ograniczeniem są fundusze, a raczej ich brak więc.... ale kiedyś na pewno pójdę na takie kursy
W pierwszej kolejności na angielski bo strasznie kuleje:/ Na tą chwilę uczę sie w domu,ale wiadomo, że to nie to samo co na kursie.

Zasypiam

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora