Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-18, 22:00   #2015
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

A ja znow wcześniej
Renatko, ja prawie codziennie wpadam na przerwę ok Waszej 14-15 Za to za tydzień w poniedziałek mam wolne
Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Ale ja np. nie chce sie odchudzac, tylko przestac co chwile cos przekasac i jesc takie tony słodyczy. z racji tego,że ja cwiczyc nie moge..
Posiłki regularne jem i tego nie zmienie
a ja waże aktualnie 55kg, ale mam 171cm. (nawet sie mierzyłam i wazyłam ostatnio) ale najlepiej sie czułam gdy miałam 52kg.

ja to żelazna dziewica nie potrafiłabym tak wskoczyc do łózka komus dla samego seksu, seks to dla mnie bardzo intymna rzecz i bez miłosci jakos bym nie umiała..
Choc nie krytukuje wolnych osob ktore z wolnymi osobami wspolzyja dla samej przyjemnosci
ale nigdy nie obdarze szacunkiem osoby ktora zdradza..
Oo to widzę, że sporo z nas ma takie same poglądy Ja nawet nie uznaję zbytniego odsłanania ciała tzn kecka ledwo zasłaniająca pupę i cycki na wierzchu, takie rzeczy się pokazuje swojemu mężczyźnie a nie wszystkim. Trochę można, owszem ale z umiarem

Tygryska widzę, że dbasz o to żebym nie starciła ochoty na blond pasemka dodając te zdjęcia Burciagi Aa moje drogie! Kolorek włosów ten paskudny mi się sprał

W ogóle wczoraj bym miała o mały włos wypadek samochodowy. Gnałam dość szybko i rondka nie zauważyłam na które w dodatku wjechał samochód Na szczęście w pore sie oceknęłam i dałam radę wyhamować. A Ci z tego samochodu to głupi zajechali tak daleko że jakbym nie wyhamowała to bym uderzyła w nich to onisię zatrzymali na tym rondku i zamiast przyśpieszyć żeby uciec to stanęli i patrzą- przywalę w nich czy nie