Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-05-18, 21:03   #2016
Tygrryska
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
A ja znow wcześniej
Renatko, ja prawie codziennie wpadam na przerwę ok Waszej 14-15 Za to za tydzień w poniedziałek mam wolne

Oo to widzę, że sporo z nas ma takie same poglądy Ja nawet nie uznaję zbytniego odsłanania ciała tzn kecka ledwo zasłaniająca pupę i cycki na wierzchu, takie rzeczy się pokazuje swojemu mężczyźnie a nie wszystkim. Trochę można, owszem ale z umiarem

Tygryska widzę, że dbasz o to żebym nie starciła ochoty na blond pasemka dodając te zdjęcia Burciagi Aa moje drogie! Kolorek włosów ten paskudny mi się sprał

W ogóle wczoraj bym miała o mały włos wypadek samochodowy. Gnałam dość szybko i rondka nie zauważyłam na które w dodatku wjechał samochód Na szczęście w pore sie oceknęłam i dałam radę wyhamować. A Ci z tego samochodu to głupi zajechali tak daleko że jakbym nie wyhamowała to bym uderzyła w nich to onisię zatrzymali na tym rondku i zamiast przyśpieszyć żeby uciec to stanęli i patrzą- przywalę w nich czy nie
super ze sie spral no ktos musi przypilnowac zebys dokonczyla swoj plan z wlosami

dobrze ze nic sie nie stalo
moj Tz tez prawie by mial wypadek, na szczescie samochod go wyminal ale i tak mialam strasa jak potem uslyszalam o tym
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora