2009-05-18, 23:56
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez karolajna8919
Nie nie zażyłam jej bo nie wiem czy jest sens po sześciu dniach. Biorę te tabletki od pół roku i nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło aż do teraz też nie wiem jak to się stało:/ stosunku nie było w tygodniu poprzedzającym na szczęście.Właśnie nie wiem co mam zrobić z tą znalezioną tabletką, bo to że przez kolejny tydzień muszę się zabezpieczać to wiem.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Jak myślicie powinnam dziś wziąć ta znalezioną?? i normalnie tą co na dziś przypada???  :con fused:  :confused :  
|
Ja bym ją wzięła na sam koniec różowych, a na następny dzień białą... Tak żeby wyszło 24 i żeby się nie pomylić w braniu, jeśli byś ja chciała wziąć teraz... Każda różowa ma ten sam skład, więc nie powinno być różnicy czy weźmiesz ją na początku, czy na końcu.. Tak samo myślę, że 7 dniowa kuracja zabezpieczająca wystarczy- tak jakbyś normalnie zaczęła w drugim dniu cyklu, a nie ominęła tabletkę.. Wg ulotki Więc myślę, że pomyśl na spokojnie bez paniki i znajdziesz najlepsze rozwiązanie
|
|
|